Καλύτερη αυτονομία με το iPhone 14

Η TSMC φέρεται να έχει εξασφαλίσει όλες τις παραγγελίες της Apple για τα τσιπ ραδιοσυχνοτήτων 5G (RF) για το iPhone 14, αναλαμβάνοντας τη Samsung. Τα τσιπ, τα οποία αναμένεται να συνδεθούν με Snapdragon X65 , λέγεται ότι παράγονται χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 6 nm της TSMC, την οποία ο πωλητής ανακοίνωσε πέρυσι. Η TSMC είπε ότι αυτή η διαδικασία για τσιπ 5G RF μπορεί να προσφέρει ένα φυσικά μικρότερο τσιπ με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτό επιτρέπει τη χρήση τόσο με "παραδοσιακά" κύματα 5G και χιλιοστών. Τα τελευταία καθιστούν δυνατή την ύπαρξη πραγματικά υψηλών αποδόσεων. Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε άλλες χώρες, αλλά θα γίνει σταδιακά καθώς το έχουν ήδη,  οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό το νέο τσιπ TSMC θα πρέπει επίσης να παρέχει υποστήριξη για το Wi-Fi 6E, το οποίο επιτρέπει επίσης πολύ καλύτερες ταχύτητες από ό,τι σήμερα και οι φήμες για το Wi-Fi 6E στο iPhone 14 δεν είναι νέες .

Σε κάθε περίπτωση, η καλύτερη αυτονομία είναι καλά νέα, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι τα iPhone 13 (ειδικά τα μοντέλα Pro) τα πάνε ήδη πολύ καλά. Για παράδειγμα, είδαμε σήμερα ότι το iPhone 13 Pro Max να διαρκεί περισσότερο από το Galaxy S22 Ultra της Samsung.