Η Google καταργεί τον περιορισμό της για τον εμβολιασμό των εργαζομένων κατά του COVID-19

0


Ο γίγαντας της αναζήτησης η Google δήλωσε ότι οι υπάλληλοί της στις ΗΠΑ δεν χρειάζεται πλέον να εμβολιάζονται κατά του COVID 19. Στο παρελθόν, η εταιρεία ανέφερε ότι οι εργαζόμενοί της πρέπει να εμβολιαστούν κατά της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid 19 και να υποβάλουν τα πιστοποιητικά τους. Εκτός από αυτό, με τις επιλογές της τρόμαξε ακόμη περισσότερο όσους εργαζόμενους δεν εμβολιάστηκαν με σοβαρές συνέπειες.

Σύμφωνα με έκθεση που εκδόθηκε από το CNBC, η εταιρεία φαίνεται να έχει προχωρήσει ομαλά στους εργαζομένους. Ωστόσο, ένας εργαζόμενος της Google πρέπει να εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 για να εργαστεί από το γραφείο.

Σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου της Google Lora Lee Erickson στο The Verge,

«Δεν επιβάλλουμε τις απαιτήσεις εμβολιασμού ως προϋπόθεση απασχόλησης για τους υπαλλήλους γραφείου των ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε την πολιτική εμβολιασμού μας που απαιτεί εμβολιασμούς κατά του COVID-19 ή εγκεκριμένες εγκαταστάσεις για κάθε άτομο που έχει πρόσβαση στους ιστότοπούς μας, επειδή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διατηρήσουμε το εργατικό δυναμικό μας ασφαλές και να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες μας σε λειτουργία».

Δήλωσε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που εργάζονται στις εγκαταστάσεις της κομητείας Santa Clara της Google θα χρειαστεί να φορούν μάσκες στο γραφείο. Εκτός αυτού, το CNBC μοιράστηκε πληροφορίες από μια ειδοποίηση που εστάλη στο προσωπικό από τον αντιπρόεδρο της Google για υπηρεσίες ακινήτων και εργασιακού χώρου, David Radcliffe.

Επιπλέον, το σημείωμα συνεχίζει...

«Οι μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι που έχουν λάβει έγκριση να εισέλθουν στα γραφεία θα πρέπει να ακολουθούν πρόσθετα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών και της χρήσης μάσκας».

Επιπλέον, το σημείωμά του προσέθεσε ότι οι ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών μεταφοράς, των κελιών, των γυμναστηρίων και «όλων των ανεπίσημων χώρων» θα ανοίξουν ξανά στο εγγύς μέλλον. Η εταιρεία είχε στείλει ένα σημείωμα στους εργαζομένους της σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι που εμπλέκονταν σε πολιτικές εμβολιασμού περιφρόνησης θα απολυθούν τελικά από τον οργανισμό. Η εταιρεία είχε δώσει προθεσμία στις 18 Ιανουαρίου στους εργαζομένους της για να ακολουθήσουν τις πολιτικές εμβολιασμού.

Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι οι εργαζόμενοι που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με την πεποίθηση ότι η ημερομηνία θα βρίσκεται σε «διοικητική άδεια μετ’ αποδοχών» για ένα μήνα, συνοδευόμενη από «προσωπική άδεια άνευ αποδοχών» για έως και έξι μήνες καθώς και τερματισμό. Οι πιο πρόσφατες πολιτικές δηλώθηκαν μόνο για τους αμερικανούς εργάτες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !