Διαθεσιμότητα του Google One VPN σε iOS

Η χρήση του Google One VPN κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, έχει μια νέα διεύθυνση IP και μειώνει την παρακολούθηση στο διαδίκτυο. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η Google θα το εκμεταλλευτεί για να αναλύσει την επισκεψιμότητά τους, αλλά η ομάδα διαβεβαιώνει ότι αυτό δεν συμβαίνει. "Η σύνδεση VPN δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ από την Google για παρακολούθηση, καταγραφή ή πώληση δεδομένων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα περιήγησής σας", μας λέει η εταιρεία.

Σημειώστε ότι το σύστημα της Google δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο ο ανταγωνισμός. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατό να επιλέξετε μια συγκεκριμένη χώρα για να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές στον ιστότοπο. Έτσι, όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς δεν θα ενδιαφέρονται απαραίτητα για αυτή τη λύση.

Η πρόσβαση στο VPN απαιτεί τη συνδρομή 2 TB στο Google One που κοστίζει 9,99 €/μήνα ή 99,99 €/έτος. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε 2 TB διαδικτυακού αποθηκευτικού χώρου και τη χρήση του VPN με έως πέντε άτομα, είτε σε iOS είτε σε Android.

Για να απολαύσετε το VPN σε iPhone και iPad, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή Google One από το App Store . Σημειώστε ότι αυτό αναπτύσσεται, επομένως είναι πιθανό η επιλογή να μην εμφανιστεί ακόμα σε κάποιους. Επίσης, η Google έχει ήδη πει ότι πρόκειται να έρθει και υποστήριξη σε  Mac και Windows, αλλά δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό.