Τα καλύτερα καλώδια φόρτισης USB-C με οθόνη LED

0


Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το καλώδιο USB-C σας με ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στη σημερινή ανάρτηση θα εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα καλώδια USB-C με οθόνη LED. Αυτά τα καλώδια σάς δείχνουν την κατάσταση φόρτισης και την ταχύτητα φόρτισης απευθείας στην ειδική οθόνη του καλωδίου!!!

Ναι καλά διαβάσατε καθώς αυτά τα καλώδια USB-C με οθόνη LED είναι φυσικά πολλαπλών χρήσεων και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε δεδομένα στο Mac σας, να φορτίσετε το iPad Pro ή το iPad Air σας, να φορτίσετε τα ακουστικά σας και πολλά άλλα...

 Wiredge...απο 12 ευρω

Το καλώδιο της Wiredge είναι ιδανικό για όσους αναζητούν λύση Type-C σε Type-C. Αυτό το καλώδιο προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 2.0 και υποστηρίζει ισχύ 100 Watt. Με 480 Mbps, μεταφέρει δεδομένα με υψηλή ταχύτητα και φορτίζει τις συσκευές γρήγορα. Αν και αυτό το καλώδιο δεν υποστηρίζει τον ρυθμό 4K.

Με αυτό το καλώδιο USB-C με οθόνη LED, ενημερώνεστε για την ταχύτητα φόρτισης και μπορείτε να δείτε εάν το τηλέφωνό σας φορτίζεται γρήγορα ή όχι. Το μήκος του καλωδίου 4 μέτρων το καθιστά τη σωστή επιλογή για τη φόρτιση συσκευών που βρίσκονται μακριά. Το καλώδιο του Wiredge είναι επίσης φινιρισμένο με πλεγμένο νάιλον στην επιφάνεια για να το κάνει δυνατό και ανθεκτικό.

 Mcdodo....απο 13 ευρω

Η Mcdodo διαθέτει ένα από τα καλύτερα καλώδια USB-C με οθόνη και με ενσωματωμένο έξυπνο τσιπ που υποστηρίζει ρεύμα 6Α. Η ψηφιακή του οθόνη, όπως και άλλα καλώδια της λίστας, δείχνει
την κατάσταση φόρτισης και τροφοδοσίας. Για να γίνει ισχυρό και ανθεκτικό, αυτό το καλώδιο έχει πλεγμένη νάιλον επιφάνεια με στρώμα κράματος ψευδαργύρου. Εκτός από αντοχή, το εξωτερικό του στρώμα του δίνει μια κομψή εμφάνιση.

Η γρήγορη φόρτιση 2.0 και η μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας 480 Mbps είναι ιδανικές για κάθε γρήγορη φόρτιση και μεταφορά βαρέων δεδομένων. Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός του
λειτουργεί καλά με όλες τις συσκευές συμβατές με USB Type-C. Επιπλέον, το μήκος των 3,9 ποδιών το καθιστά ιδανικό φορητό φορτιστή. Αυτό το καλώδιο είναι συμβατό με όλες τις συσκευές USB C.

WOTOBEUS USB-C Cable

Αυτό το καλώδιο USB-C με οθόνη LED διαθέτει ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη που σας ενημερώνει για την κατάσταση φόρτισης και τη διαδικασία τροφοδοσίας. Το μεγάλο μήκος του των 6 μέτρων είναι ιδανικό για οποιαδήποτε φορητή συσκευή σε απόσταση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του καλωδίου USB-C είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με όσες συσκευές θέλετε. Όπως smartphone, ακουστικά Bluetooth, ηχεία, υπολογιστής, ακουστικά, κονσόλες παιχνιδιών, ηλεκτρονικά βιβλία ή tablet. Είναι επίσης συμβατό με επιτραπέζιο σταθμό, φορτιστή αυτοκινήτου και τοίχου, power bank, τροφοδοτικό κ.λπ.

Η λειτουργία σούπερ γρήγορης φόρτισης 2.0 το καθιστά ιδανικό για τις ανάγκες γρήγορης φόρτισης, ειδικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η έξοδος 100 watt και η αμφίδρομη μετάδοση δεδομένων το καθιστούν ένα από τα καλύτερα καλώδια USB-C με την οθόνη. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του καλωδίου είναι η αντοχή και η αντοχή του. Η πλεγμένη νάιλον επιφάνειά του με σφιχτά άκρα το καθιστά στιβαρό και μεγάλης διάρκειας. Ενώ ο παχύς λαιμός των συνδετήρων αποτρέπει ζημιές που προκαλούνται από κάμψη και συστροφή.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !