Νέα προϊόντα της Apple στο δρόμο

Αυτή η άφιξη των iPhone SE 2022, iPad 10 και iPad Air 5 στην Ινδία επιβεβαιώνει ότι η κυκλοφορία δεν είναι πολύ μακριά. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν, η Apple θα πρέπει να διοργανώσει μια κεντρική ομιλία τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο για να παρουσιάσει τις συσκευές.

Τον περασμένο μήνα, η Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή έδωσε το πράσινο φως για πολλά προϊόντα που περιλαμβάνουν τα iPhone και iPad. Αυτή η επικύρωση είναι απαραίτητη για να μπορεί η Apple να πουλήσει τα νέα της προϊόντα στη Ρωσία. Αποδεικνύεται ότι τα αναγνωριστικά των συσκευών δεν αντιστοιχούν σε αυτά που κυκλοφορούν ήδη, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για νέα μοντέλα.

Το iPhone SE 2022 θα πρέπει να διατηρήσει τη γενική σχεδίαση του μοντέλου που είδε το φως της δημοσιότητας το 2020, αλλά να ενσωματώσει το τσιπ A15 (το ίδιο με το iPhone 13) και να υποστηρίζει 5G. Από την πλευρά του, το iPad 10 αναμένεται να έχει το τσιπ A14 (
το ίδιο με το iPhone 12), υποστήριξη για 5G και Wi-Fi 6. Όσο για το iPad Air 5, θα έχει το τσιπ A15, 5G και 12 -Αισθητήρας φωτογραφίας υπερευρυγώνιου megapixel με υποστήριξη για το σύστημα Centered Frame.