Ο Steve Jobs θα ήταν 67 ετών σήμερα: η ταραχώδης ιστορία της υιοθεσίας του

0


Ο Steve Jobs
γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1955. Επομένως, ο συνιδρυτής της Apple θα ήταν 67 ετών σήμερα, αν η ασθένεια δεν τον είχε πάρει μακριά το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου του 2011. Ο Jobs έφτασε στη Γη με ένα αντισυμβατικό τρόπο, που τελικά ταιριάζει πολύ καλά με τον χαρακτήρα του. Εδώ αρχίζει η ταραχώδης ιστορία του άντρα.

Τα δύο ερωτευμένα παιδιά θέλουν να παντρευτούν πριν κάνουν το πρώτο τους παιδί, αλλά ο πατέρας του Σόιμπλε ήταν πάντα αντίθετος σε αυτή την ένωση και απειλεί ακόμη και να αποκληρονομήσει την κόρη του. Ο τελευταίος, ήταν βαριά άρρωστος και η Joanne Schieble ελπίζει λοιπόν ότι θα μπορέσει να παντρευτεί μετά το θάνατό του, αλλά ένα απροσδόκητο γεγονός έρχεται να ταράξει αυτά τα μοιραία όνειρα αφού η Σόιμπλε συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ο χρόνος τελειώνει και μη θέλοντας να κάνει άμβλωση και μη θέλοντας να κρατήσει το παιδί εκτός γάμου, το ζευγάρι αποφασίζει να εμπιστευτεί το μελλοντικό παιδί σε ένα κέντρο υιοθεσίας. 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο όπου είχε ήδη «προγραμματιστεί» μια υιοθεσία από το τοπικό κέντρο. Ο Steve Jobs (που δεν φέρει ακόμη αυτό το όνομα) έφτασε στον κόσμο στις 24 Φεβρουαρίου 1955. Δυστυχώς, οι μελλοντικοί θετοί γονείς ήθελαν ένα κορίτσι –δεν γνωρίζαμε εκ των προτέρων το φύλο του παιδιού εκείνη την εποχή– και απέσυραν την υιοθεσία τους με αίτηση. Ο γιατρός που είναι υπεύθυνος για το αρχείο του Τζομπς ανακαλύπτει να ενδιαφέρεται στη συνέχεια ένα άλλο ζευγάρι πιθανών θετών γονέων, τον Πωλ και την Κλάρα Τζομπς . Αλλά όλα δεν είναι τόσο απλά, γιατί στο μεταξύ, η Joanne Schieble δεν θέλει πλέον να αποχωριστεί το παιδί αφού ο πατέρας της είναι νεκρός και τελικά μπόρεσε να παντρευτεί τον Jandali. Τελικά, πεπεισμένη από τον γιατρό, θα εμπιστευτεί τον μικρό Steve στην οικογένεια Jobs, αλλά υπό έναν όρο που ήταν να ανοίξει ένα πανεπιστημιακό ταμείο για το παιδί της.

Πολλά χρόνια αργότερα, θα ήταν επικεφαλής μιας από μεγαλύτερης εταιρίας στο κοσμο .Πότε δεν γνωρίζουμε τι μας περιμένει σε αυτό τα ταξίδι της ζωής...για αυτό απολαύστε το όσο μπορείτε...



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !