Το καλύτερο 3D Touch & Haptic Touch στο ios 13-14

0

 


Η λειτουργία 3D Touch/Haptic Touch μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο iOS. Επομένως, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες τροποποιήσεις με το jailbreak. Αν θέλετε η συσκευή σας στο iOS 14 που είναι jailbroken να κάνει ωραία πράγματα όταν χρησιμοποιεί αυτές τις χρήσιμες χειρονομίες, ρίξτε μια ματιά παρακάτω μερικές από τις καλύτερες τροποποιήσεις 3D Touch & Haptic Touch στο iOS 14. 

QUIET

Έχετε κάποια εφαρμογή που σας ενοχλεί πιέζοντας πάρα πολλές ειδοποιήσεις; Έτσι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις ειδοποιήσεις αυτής της εφαρμογής στις προτιμήσεις Ειδοποιήσεις στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Ωστόσο, εάν έχετε πολλές εφαρμογές που ωθούν πολλές ειδοποιήσεις, αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Το Quiet είναι μια απλή και δωρεάν προσαρμογή μενού αφής 3D που επιτρέπει στους jailbreakers να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις από την Αρχική οθόνη χρησιμοποιώντας μια λειτουργία 3D Touch/Haptic Touch στο εικονίδιο της εφαρμογής. Μετά την εγκατάσταση, προστίθεται μια νέα επιλογή στο μενού αφής 3D των εφαρμογών για τη σίγαση των ειδοποιήσεων.

CallFavorites

Κανονικά, διατηρούμε τουλάχιστον μερικές αγαπημένες επαφές στα iPhone μας, όπως την οικογένειά μας, τους καλύτερους φίλους ή τους στενούς μας φίλους. Είναι οι επαφές με τις οποίες είμαστε σε συνεχή επαφή. Ευτυχώς, η Apple επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν τις αγαπημένες επαφές του τηλεφώνου στην εφαρμογή και είναι εύκολο να συνδεθείτε μαζί τους όταν τους χρειάζεστε σε μερικά βήματα.

Αλλά αν θέλετε έναν πιο βολικό τρόπο, το CallFavorites είναι ένα νέο και δωρεάν tweak jailbreak από τον προγραμματιστή του iOS Pixelomer. Επιτρέπει στους χρήστες να καλούν τις αγαπημένες τους επαφές απευθείας από την Αρχική οθόνη εκτελώντας απλώς μια χειρονομία αφής 3D ή απτικής αφής στο εικονίδιο της εφαρμογής του τηλεφώνου.

Crane – $1.99 

Το Crane είναι ένα τρομερό jailbreak tweak που επιτρέπει στους jailbreakers να χρησιμοποιούν τη συντόμευση 3D Touch/Haptic Touch για τις εφαρμογές της αρχικής οθόνης για τη διαχείριση διαφορετικών λογαριασμών. Απλώς, οι jailbreakers μπορούν να συνδεθούν σε πολλούς λογαριασμούς ακόμα κι αν η εφαρμογή δεν το υποστηρίζει.

Μπορείτε να επιλέξετε ποιον λογαριασμό θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να συνδεθείτε με αυτόν για να κάνετε δραστηριότητες χρησιμοποιώντας τη χειρονομία 3D Touch/Haptic Touch. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε έναν άλλο λογαριασμό από το μενού.

Αγορά: Crane (1,99 $)

Crane Repo: https://havoc.app/

AddToFolder 

Το AddToFolder είναι μια δωρεάν προσαρμογή που επιτρέπει στους jailbreakers να προσθέτουν γρήγορα και εύκολα εφαρμογές σε νέους ή υπάρχοντες φακέλους χρησιμοποιώντας το μενού 3D Touch/Haptic Touch στην Αρχική οθόνη. Με αυτό το τρισδιάστατο άγγιγμα για το iOS 14, μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές στον φάκελο που θέλετε χωρίς να περιηγηθείτε στην πολυσύχναστη αρχική οθόνη σας.

Απλώς, το AddToFolder προσθέτει ένα στοιχείο στο Μενού 3DTouch, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το φάκελο προορισμού. Απλώς κρατήστε πατημένο ένα εικονίδιο εφαρμογής, επιλέξτε ενέργεια Προσθήκη σε φάκελο και επιλέξτε μεταξύ ενός από τους φακέλους σας.

Λήψη: AddToFolder (Δωρεάν)

AddToFolder Repo: https://repo.anthopak.dev/ 


 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !