Το Instagram επαναφέρει την επιλογή χρονολογικής σειράς

0


Η χρονολογική σειρά θα επιστρέψει στο Instagram, αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2022 μας είχε πει ο Άνταμ Μοσέρι, το αφεντικό του κοινωνικού δικτύου, που ανέφερε αυτήν την καινοτομία κατά την ακρόασή του ενώπιον του Αμερικανικού Κογκρέσου. Αυτό αφορά την ασφάλεια των νέων.

Η επιστροφή ενός χαρακτηριστικού που εξαφανίστηκε πριν από πέντε χρόνια

«Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε σε μια έκδοση της ροής χρονοδιαγράμματος που ελπίζουμε να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος», είπε αφεντικό του Instagram «εδώ και μήνες  δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει, αλλά είπε ότι η εταιρεία στοχεύει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους για ένα λανσάρισμα.

Το Instagram πρόσφερε ήδη μια τέτοια ροή όταν κυκλοφόρησε. Οι φωτογραφίες (δεν υπήρχε υποστήριξη βίντεο εκείνη την εποχή) εμφανίστηκαν από τις πιο πρόσφατες έως τις παλαιότερες. Από το 2016, το κοινωνικό δίκτυο χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που μόνος του καθορίζει τη σειρά του περιεχομένου που εμφανίζεται. Βασίζεται σε διάφορους παράγοντες , συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των αλληλεπιδράσεων.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρονολογική σειρά δεν είναι πλέον διαθέσιμη από την εφαρμογή του αλγορίθμου. Αυτό ενοχλεί πολλούς χρήστες, γνωρίζοντας ότι μερικές φορές χάνουν κάποιες αναρτήσεις. Επίσης, η σειρά που επιλέγεται είναι μερικές φορές συζητήσιμη.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !