Το Anne Tweak προσθέτει επιπλέον προστασία με Face ID στις κρυφές σας φωτογραφίες

0


Η στοκ εφαρμογή του iOS Photos προς έκπληξη δεν προσφέρει τρόπο προστασίας των κρυφών φωτογραφιών με κωδικό πρόσβασης και Face ID. Διαθέτει μια ειδική κρυφή ενότητα όπου οι χρήστες μπορούν να «κρύψουν» φωτογραφίες που δεν θέλουν να εμφανίζονται στην κύρια βιβλιοθήκη φωτογραφιών, ωστόσο ο καθένας μπορεί να ανοίξει τον λεγόμενο φάκελο «Κρυφό» και να δει τις φωτογραφίες που δεν θέλετε να δει κανείς .

Εδώ έρχεται το tweak της Anne για συσκευές iOS που έχουν υποστεί jailbreak. Αυτό το tweak δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone να προσθέτουν προστασία Face ID ή Touch ID στις φωτογραφίες τους. Όταν είναι ενεργό, το tweak προσθέτει προστασία Face ID στον κρυφό φάκελο της εφαρμογής Photos.

Με το Anne tweak εγκατεστημένο κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον κρυφό φάκελο, το iPhone θα κάνει μια γρήγορη σάρωση Face ID. Σε περίπτωση που έχετε συσκευή Touch ID, το iPhone σας θα σας ζητήσει να σαρώσετε το δάχτυλό σας.

Μόνο μετά από μια επιτυχημένη σάρωση Face ID/Touch ID, ο χρήστης έχει πρόσβαση στον κρυφό φάκελο και σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε αυτόν.

Το tweak δεν λειτουργεί μόνο μέσα στην εφαρμογή Photos, αλλά προτρέπει επίσης τον χρήστη να πραγματοποιήσει σάρωση Face ID όπου χρησιμοποιούνται συσκευές επιλογής φωτογραφιών στοκ. Ο προγραμματιστής έχει προειδοποιήσει ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν προσαρμοσμένα προγράμματα επιλογής φωτογραφιών ενδέχεται να μπορούν να παρακάμψουν την προσαρμογή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Anne tweak στη jailbroken συσκευή σας δωρεάν. Είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο Havoc και λειτουργεί με iOS 13 έως iOS 15.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !