Είναι το τέλος για το υπέροχο iMac

Μια ματιά στο διαδικτυακό κατάστημα της Apple δείχνει ότι ο iMac 24 ιντσών με το τσιπ M1 εξακολουθεί να πωλείται, αλλά το μοντέλο 27 ιντσών με τους επεξεργαστές Intel δεν εμφανίζεται πλέον. Όσοι θέλουν ένα μοντέλο πρέπει επομένως να απευθυνθούν σε καταστήματα λιανικής όπως η Amazon , η Fnac , η Darty , Cdiscount ή άλλοι.

Δεδομένης της επιλογής της Apple, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι το Mac Studio και Studio Display μπορούν κατά κάποιο τρόπο να διαδεχθούν το iMac 27 ιντσών. Εξάλλου, το Mac Studio είναι πολύ ισχυρό χάρη στο τσιπ M1 Max ή M1 Ultra και η οθόνη Studio ισχυρίζεται ότι είναι μια οθόνη 5K 27 ιντσών. Το iMac που δεν είναι πλέον σε προσφορά ήταν επίσης 5Κ με το ίδιο μέγεθος. Όσοι ήθελαν ένα all-in-one αυτού του μεγέθους, ωστόσο, μπορεί να απογοητευτούν.

Στη συνέχεια έρχεται ένα ερώτημα όπως άραγε θα προσφέρει η Apple έναν διάδοχο στο μέλλον; Για χρόνια η Apple πρόσφερε έναν iMac 21,5 ιντσών και στη συνέχεια ο κατασκευαστής κυκλοφόρησε ένα μοντέλο 24 ιντσών με το τσιπ M1. Μπορούμε να περιμένουμε ένα μοντέλο περίπου 30 ιντσών για να αντικαταστήσει το iMac 27 ιντσών; Μόνο το μέλλον θα μας το πει.