To AltStore ενημερώθηκε στην έκδοση 1.4.9 για την αντιμετώπιση σφαλμάτων στο iOS 13 και σε παλαιότερο υλικολογισμικό

0


Η ομάδα του AltStore
κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του AltStore για τα iPhone και iPad, ανεβάζοντας επίσημα το λογισμικό στην έκδοση 1.4.9.

Αναφέροντας το αρχείο καταγραφής αλλαγών για το AltStore v1.4.9, φαίνεται ότι αυτή η έκδοση ενσωματώνει μια σημαντική επιδιόρθωση για ένα πρόβλημα σφάλματος σε συσκευές με iOS ή iPadOS 13 ή παλαιότερη έκδοση.

Ενώ όσοι διαθέτουν iOS ή iPadOS 14 ή 15 μπορούν γρήγορα και εύκολα να ενημερώνονται στην πιο πρόσφατη έκδοση του AltStore χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο κουμπί "Ενημέρωση" στην εφαρμογή, η ομάδα του AltStore συνιστά ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν iOS ή iPadOS 13 ή παλαιότερο να ενημερώσουν το AltStore με εκ νέου - . πλευρική φόρτωση της πιο πρόσφατης έκδοσης με το AltSever

Μόλις εγκατασταθεί, η νεότερη έκδοση του AltStore θα παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήστη με λιγότερα απροσδόκητα σφάλματα εφαρμογών και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο το iDownloadBlog συνιστά σε όλους τους τρέχοντες χρήστες να προχωρήσουν και να ενημερώσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του AltStore κατά βούληση.

Ενώ το AltStore είναι δημοφιλές μεταξύ των jailbreakers που επιτρέπει να φορτώσουν τις εφαρμογές Odyssey , Taurine και unc0ver , χρησιμοποιείται επίσης ευρέως από όσους θέλουν να φορτώσουν τα δικά τους αρχεία .ipa για να παρακάμψουν τους συχνά περιορισμούς στείρωσης που επιβάλλει το App Store . Αυτό συχνά συνεπάγεται τροποποιημένες εφαρμογές, ανυπόγραφες εφαρμογές, ακόμη και εξομοιωτές παιχνιδιών.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !