Προβλήματα με τη γρήγορη φόρτιση με το Apple Watch και το watchOS 8.5

Αρχικά, το πρόβλημα γρήγορης φόρτισης με το Apple Watch φαινόταν να επηρεάζει μόνο τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον φορτιστή Belkin. Ωστόσο, σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών στα φόρουμ της Apple και του Reddit , αυτό ισχύει και για φορτιστές άλλων κατασκευαστών.

Επίσημα, η Apple λέει ότι μια φόρτιση 45 λεπτών πηγαίνει από 0% σε 80%. Αλλά ένας χρήστης λέει ότι το ρολόι του φτάνει μόνο το 49% μετά τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού εγκατέστησε το watchOS 8.5. Ένας άλλος εξηγεί ότι η γρήγορη φόρτιση δεν λειτουργεί ποτέ στις πρώτες προσπάθειες μετά την ενημέρωση. Είναι πάντα υποχρεωμένος να αφαιρεί και, στη συνέχεια, να επανατοποθετεί το Apple Watch του στο φορτιστή για να ενεργοποιηθεί πραγματικά η γρήγορη φόρτιση. Διαφορετικά, το ρολόι θα φορτίζει έως και 2% κάθε 15 λεπτά.

Αυτό το σφάλμα με το watchOS 8.5 μπορεί να φαίνεται ειρωνικό, γνωρίζοντας ότι η προηγούμενη ενημέρωση, δηλαδή το watchOS 8.4 , μόλις… είχε διορθώσει ένα σφάλμα με φορτιστές τρίτων κατασκευαστών. Η Apple δεν έχει ακόμη απαντήσει δημόσια στο νέο ζήτημα.