Μεταφορτώσεις αρχείων έως 2 GB στο WhatsApp

Οι χρήστες του WhatsApp μπορούσαν να στέλνουν αρχεία ο ένας στον άλλο από το 2017, με το όριο μεγέθους να είναι 100 MB. Αυτό ίσχυε ήδη το 2017 και εξακολουθεί να ισχύει και μετά το 2017. Ωστόσο, οι χρήσεις έχουν εξελιχθεί και μπορούμε να στέλνουμε ο ένας στον άλλον ακόμα μεγαλύτερα αρχεία . Επομένως, η αλλαγή στο μέγιστο 2 GB θα πρέπει να ικανοποιήσει πολλούς ανθρώπους, ειδικά εκείνους που τους αρέσει να στέλνουν βίντεο ο ένας στον άλλο, γνωρίζοντας ότι αυτά είναι γενικά τα μεγαλύτερα αρχεία.

Σύμφωνα με το WABetaInfo , το WhatsApp δοκιμάζει το όριο μεγέθους των 2 GB για την αποστολή αρχείων εδώ και λίγες ημέρες. Το τεστ αφορά αυτή τη στιγμή την Αργεντινή και μπορεί κανείς εύκολα να υποψιαστεί ότι θα δει το φως της δημοσιότητας και σε άλλες χώρες. Ωστόσο, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πότε όλοι θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό στις διάφορες χώρες.

Αυτή δεν είναι η μόνη δοκιμή σε εξέλιξη. Τις τελευταίες εβδομάδες, η ανταλλαγή μηνυμάτων έχει πειραματιστεί με τη δυνατότητα διεξαγωγής δημοσκοπήσεων σε ομαδικές συνομιλίες και μια επιλογή αντίδρασης σε μηνύματα, όπως μπορούμε ήδη να έχουμε στο πλευρό του iMessage.