Αλλαγή για μάσκες στην Apple

Η Apple ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ότι οι μάσκες για τα εμβολιασμένα άτομα είναι πλέον προαιρετικές σε γραφεία σε πολιτείες όπου έχουν αφαιρεθεί οι τοπικές εντολές για μάσκες σε εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία ενημέρωσε επίσης το προσωπικό του Apple Store ότι οι μάσκες για τους εργαζόμενους θα είναι προαιρετικές από την Παρασκευή. Με την πάροδο του χρόνου (καθώς οι περιφέρειες εγκαταλείπουν τους κανόνες τους και οι υποθέσεις μειώνονται), οι μάσκες θα γίνουν προαιρετικές για τους εργαζόμενους σε περισσότερα καταστήματα.

Αυτή η αλλαγή έρχεται μια εβδομάδα μετά την αλλαγή για τους πελάτες . Τις τελευταίες ημέρες, οι πελάτες μπόρεσαν να πάνε σε ένα αμερικανικό Apple Store χωρίς να έχουν μάσκα. Παρά τα πάντα, η Apple εξακολουθεί να συνιστά να φορούν ένα, αλλά δεν είναι πλέον υποχρέωση. Τώρα η ιστορία θα επαναληφθεί, αλλά για τους εργαζόμενους.

Στη Γαλλία, η ημερομηνία που πρέπει να θυμόμαστε είναι η 14η Μαρτίου. Σε 11 ημέρες, η χρήση μάσκας δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική σε πολλά μέρη και η κάρτα εμβολιασμού θα ανασταλεί.