Το Instagram αποσύρει τις εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse

0


To Instagram
έχει αποσύρει αθόρυβα τις εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse. Δεν είναι πλέον δυνατή η λήψη τους, είτε στο App Store για το iOS είτε στο Play Store για το Android.

Αντίο Boomerang και Hyperlapse

«Καταργήσαμε την υποστήριξη για τις αυτόνομες εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse για να εστιάσουμε καλύτερα τις προσπάθειές μας στην κύρια εφαρμογή », ​​δήλωσε στο TechCrunch . «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για νέους τρόπους ώστε οι άνθρωποι να είναι δημιουργικοί και να διασκεδάζουν στο Instagram », πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δεδομένα από την Apptopia, η οποία αναλύει το App Store και το Play Store, και οι δύο εφαρμογές εξαφανίστηκαν την 1η Μαρτίου 2022. Το Boomerang, το οποίο ήταν διαθέσιμο σε iOS και Android, έχει δημιουργήσει 301 εκατομμύρια λήψεις από την κυκλοφορία του το 2015 και εξακολουθεί να έχει κατά μέσο όρο 26.000 λήψεις την ημέρα πριν από τη συνταξιοδότησή του. Από την πλευρά του, το Hyperlapse, το οποίο ήταν μόνο σε iOS από το 2014, είχε 23 εκατομμύρια λήψεις από την κυκλοφορία του.

Η εφαρμογή Boomerang κατέστησε δυνατή τη δημιουργία σύντομων βίντεο με βρόχο τραβώντας μια ριπή φωτογραφιών που θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε στο Instagram ή στο Facebook. Παρόλο που η αυτόνομη εφαρμογή έχει φύγει, η δυνατότητα παραμένει στην εφαρμογή Instagram. Από την άλλη πλευρά, το Hyperlapse κατέστησε δυνατή τη δημιουργία video time-lapse με επαγγελματική εμφάνιση.

Στόχος του Instagram είναι να ενοποιήσει τις διάφορες δυνατότητες του σε μια ενιαία εφαρμογή, δηλαδή την κύρια. Αυτό εξοικονομεί στους χρήστες την ταλαιπωρία της εναλλαγής μεταξύ εφαρμογών.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !