Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple κλείνει πριν από την κεντρική ομιλία

Το κλείσιμο του Apple Store είναι ένας τρόπος για να επιβεβαιώσετε την παρουσία νέων προϊόντων στην κεντρική ομιλία. Και για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να έχουμε αρκετές ανακοινώσεις απόψε .

Οι φήμες αναφέρουν την κυκλοφορία του iPhone SE 3. Αυτό το μοντέλο αναμένεται να έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το υπάρχον μοντέλο, το τσιπ A15 (το ίδιο βρίσκεται στο iPhone 13) και υποστήριξη για 5G. Θα υπήρχε επίσης υποστήριξη για MagSafe, Ceramic Shield για την οθόνη και πολύ καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο.

Ένα άλλο προϊόν θα είναι το iPad Air 5. Αυτό το μοντέλο θα έχει και πάλι τον ίδιο σχεδιασμό με το υπάρχον μοντέλο. Οι κύριες καινοτομίες του θα είναι το τσιπ Apple M1 (το ίδιο με τους πιο πρόσφατους Mac και το τελευταίο iPad Pro), 128 GB για το βασικό μοντέλο (έναντι 64 GB σήμερα) και 8 GB μνήμης RAM. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε έναν καλύτερο μπροστινό αισθητήρα φωτογραφίας με την υποστήριξη του συστήματος Centered Frame.

Τέλος, το τελευταίο αστέρι του συνεδρίου θα είναι το Mac, ή ακόμα και οι Mac. Η Apple θα πρέπει να ανακοινώσει το Mac Studio, έναν υβριδικό υπολογιστή που συνδυάζει Mac mini και Mac Pro. Θα πρέπει να συνοδεύεται από την οθόνη Apple Studio, μια εξωτερική οθόνη 27 ιντσών που θα είναι 7K. Άλλες πιθανές ανακοινώσεις είναι ένα νέο MacBook Pro 13 ιντσών, ένα Mac mini με τα τσιπ M1 Pro και M1 Max και ένα νέο iMac (Pro).

Η βασική ομιλία της Apple θα ξεκινήσει απόψε στις 8 μ.μ.