Τα πρώτα renders για το Mac Studio της Apple

Σύμφωνα με πληροφορίες του YouTuber Luke Miani , το Mac Studio θα μοιάζει σχεδιαστικά με το Mac mini, με τη διαφορά ότι θα είναι περίπου 10 εκατοστά ψηλότερο ως προς το ύψος.

Ο επιτραπέζιος υπολογιστής θα έχει ένα LED στο μπροστινό μέρος και ένα θερμικό σχέδιο στο κάτω μέρος για καλύτερη διάχυση της θερμότητας. Τα render δεν δίνουν λεπτομέρειες σχετικά με το είδος των θυρών που περιλαμβάνονται ή τις προδιαγραφές τους, όπως το τσιπ Apple Silicon που θα χρησιμοποιήσουν. Από την πλευρά του, ο YouTubeur λέει ότι η Apple θα ανακοινώσει το Mac Studio αύριο κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του.

Η πρώτη αναφορά στο Mac Studio έγινε μόλις πριν από λίγες μέρες . Το 9to5Mac ισχυρίστηκε ότι αυτός ο υπολογιστής ήταν ένας συνδυασμός Mac mini και Mac Pro. Ένα "Mac mini Pro" από μόνο του, αλλά η Apple δεν πρόκειται να επιλέξει αυτό το όνομα όπως μπορούμε να δούμε. Από την πλευρά της ισχύος, η Apple θα είχε δύο μοντέλα: ένα με το τσιπ M1 Max και ένα άλλο με ένα ακόμη πιο ισχυρό τσιπ, αλλά τα χαρακτηριστικά του οποίου παραμένουν μυστήριο προς το παρόν.

Οι φήμες έχουν ήδη προτείνει ότι η Apple θα παρουσιάσει τουλάχιστον έναν νέο Mac κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της. Αρκετές ενδείξεις υποδηλώνουν ότι θα είναι ένα Mac mini με τα τσιπ M1 Pro και M1 Max. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως και το Mac Studio να είναι εκεί.