Ένα πράσινο iPhone 13 αύριο στην κεντρική ομιλία;

Επί του παρόντος, η Apple προσφέρει τα χρώματα του ροζ, μπλε, μεσάνυχτα, αστρικό και κόκκινο (Product Red). Έτσι, ένα πράσινο iPhone 13 θα έκανε το ντεμπούτο του αύριο κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας σύμφωνα με πληροφορίες από τον YouTuber Luke Miani . Αυτός μας ιλάει για ένα «νέο σκούρο πράσινο χρώμα» και μοιράζεται το παραπάνω render για να πάρει μια ιδέα.

Η Apple έχει ήδη προσφέρει ένα νέο χρώμα για τα iPhone της το πρώτο εξάμηνο του έτους. Συνήθως ήταν το κόκκινο μοντέλο σε σχέση με το Product Red. Αλλά στην περίπτωση του iPhone 13, το κόκκινο μοντέλο ήταν διαθέσιμο από την κυκλοφορία. Οπότε αυτή είναι μια εναλλακτική.

Ταυτόχρονα, η Apple θα προσέφερε ένα νέο χρώμα για το iPad Air, δηλαδή το μωβ. Ως έχει, τα διαθέσιμα χρώματα για αυτό το tablet είναι το διαστημικό γκρι, ασημί, πράσινο, ροζ χρυσό και μπλε του ουρανού.

Οι διάφορες φήμες έχουν ήδη υποδείξει ότι η κεντρική ομιλία θα είναι μια ευκαιρία να έχουμε το iPhone SE 3 με υποστήριξη 5G, ένα νέο iPad Air και τουλάχιστον ένα νέο Mac. Θα μπορούσε να είναι ένα Mac mini ή το Mac Studio .