Πώς να ελέγξετε εάν το iPhone ή το iPad που αγοράσετε είναι επισκευασμένο

0


Εάν αγοράσατε ένα μεταχειρισμένο iPhone η ένα ολοκαίνουργιο iPhone από έναν τρίτο πωλητή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν το iPhone είναι ανακαινισμένο ή καινούργιο. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες και στην περίπτωση που αγοράζετε ένα iPad αφού ισχύουν τα ιδια.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε εάν το iPhone έχει ανακαινιστεί ή όχι εύκολα χρησιμοποιώντας το τέχνασμα του αναγνωριστικού μοντέλου της συσκευής. Αυτές οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για όσους αγοράζουν το iPhone ή το iPad τους από τρίτους πωλητές ή μέσω ιστότοπου που δεν ανήκει στην Apple.  

Εκτός από τον έλεγχο εάν το iPhone είναι ανακαινισμένο, μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν ένα iPad ή iPhone είναι ολοκαίνουργιο, το iPhone είναι μια συσκευή αντικατάστασης ή είναι μια εξατομικευμένη συσκευή.

Πώς να ελέγξετε ότι το iPhone είναι ανακαινισμένο;

Για να ελέγξετε εάν το iPhone έχει ανακαινιστεί, πρέπει να προσδιορίσετε το πρόθεμα μοντέλου της συσκευής.  

Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό μοντέλου για το iPhone σας ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

Ελέγξτε εάν το iPhone έχει ανακαινιστεί
  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις  
  2. Πατήστε " Γενικά "
  3. Πήγα στην ενότητα " Σχετικά ".
  4. Αναζήτηση για " Αριθμός μοντέλου "

Μόλις βρείτε την επιλογή «Αριθμός μοντέλου», διαβάστε τον αριθμό μοντέλου, ο οποίος θα εμφανίζεται σαν «MN572LL/A». Το πρώτο αλφάβητο πρέπει να σας λέει εάν το iPhone σας έχει ανακαινιστεί, αντικατασταθεί ή είναι εξατομικευμένη συσκευή. Τα πρώτα αλφάβητα ή προθέματα ενός μοντέλου και η σημασία τους είναι τα εξής:

  • Μ : Ολοκαίνουργια συσκευή
  • F : Ανακαινισμένη συσκευή
  • N : Συσκευή αντικατάστασης  
  • P : Εξατομικευμένη συσκευή  

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μάθετε εάν ένα iPhone είναι ανακαινισμένο, ανταλλακτικό, ολοκαίνουργιο ή εξατομικευμένο. Η γνώση αυτών των πληροφοριών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις που αγοράζετε ένα καινούργιο ή μεταχειρισμένο iPhone από έναν τρίτο πωλητή και δεν είστε σίγουροι αν σας πουλάει μια καινούργια συσκευή η σας κρύβει κάτι.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !