Το Instagram προσθέτει νέες δυνατότητες για ανταλλαγή μηνυμάτων και πολλαπλές εργασίες

0


Μετά τις νέες δυνατότητες για φωνητικά μηνύματα στο WhatsApp
, η Meta ανακοινώνει αλλαγές για το Instagram και ολόκληρο το τμήμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Υπάρχουν συνολικά  επτά καινοτομίες συνολικά.

Μηνύματα ειδήσεων Instagram

Νέα για την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram

Εδώ είναι τα επτά νέα πράγματα που έρχονται στο Instagram:

  • Απάντηση κατά την περιήγηση : Λάβατε νέο μήνυμα κατά την περιήγηση στη ροή σας; Τώρα μπορείτε να τους απαντήσετε χωρίς να μεταβείτε στα εισερχόμενά σας και να χάσετε την τοποθεσία σας. Με αυτή τη νέα δυνατότητα, η συνομιλία στην εφαρμογή είναι ακόμα πιο εύκολη και πιο βολική.
  • Γρήγορα μηνύματα στους φίλους σας : Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί κοινής χρήσης, μπορείτε να μοιράζεστε ξανά αναρτήσεις στους πιο στενούς σας φίλους χωρίς κόπο.
  • Δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος : Στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι ελεύθεροι να συνομιλούν αυτήν τη στιγμή, βοηθώντας σας να βρείτε ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τους φίλους σας.
  • Αναπαραγωγή, παύση και επανάληψη : Με ενσωματώσεις με το Apple Music, το Amazon Music και το Spotify που θα έρθουν σύντομα, μπορείτε τώρα να μοιραστείτε μια προεπισκόπηση 30 δευτερολέπτων του τραγουδιού που έχετε στο μυαλό σας και οι φίλοι σας μπορούν να το ακούσουν αμέσως από τη συνομιλία παράθυρο.

Μουσική κλιπ δημοσκόπησης Instagram

  • Στείλτε μηνύματα διακριτικά : Στείλτε μηνύματα χωρίς να ειδοποιήσετε τους φίλους σας αργά το βράδυ ή όταν είναι απασχολημένοι προσθέτοντας " @silent " στο μήνυμά σας. Τώρα μπορείτε να επικοινωνείτε με τους φίλους σας χωρίς να φοβάστε ότι θα στείλετε ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις.
  • Μείνετε στη σφαίρα του lo-fi : νιώθετε άνετα; Δοκιμάστε το νέο θέμα συνομιλίας lo-fi για να κάνετε τις συνομιλίες σας πιο προσωπικές.
  • Δημιουργήστε μια δημοσκόπηση με την ομάδα σας : Θέλετε να μάθετε πού να πάτε για δείπνο ή τι ώρα πρέπει να συναντηθείτε; Όπως και με το Messenger, είναι πλέον δυνατή η δημιουργία δημοσκοπήσεων.

Το Instagram ανακοινώνει ότι αυτά τα νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα σήμερα σε λίγες χώρες. Ο υπόλοιπος κόσμος θα τα έχει σύντομα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !