To macOS 12.3.1, watchOS 8.5.1 και tvOS 15.4.1 είναι διαθέσιμα

0


Το macOS 12.3.1 σε Mac ειναι διαθέσιμο  για να διορθώσει ορισμένα σφάλματα, χωρίς να προσθέσει ιδιαίτερες καινοτομίες.

Ενημερώσεις για Mac, Apple Watch και Apple TV

Σύμφωνα με την Apple, το macOS 12.3.1 διορθώνει ένα σφάλμα όπου μια εξωτερική οθόνη που είναι συνδεδεμένη σε USB-C ή Thunderbolt 3 δεν ενεργοποιείται όταν συνδεθεί σε Mac mini (2018) ως δεύτερη οθόνη. Η άλλη λύση είναι για συσκευές Bluetooth, όπως τα gamepad, που θα μπορούσαν να αποσυνδεθούν από το Mac όταν ο χρήστης έπαιζε αρχεία ήχου με ακουστικά Beats.

Για την ενημέρωση σε macOS 12.3.1, ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην Ενημέρωση λογισμικού.

Από την πλευρά του Apple Watch, δικαιούμαστε την ενημέρωση watchOS 8.5.1. Η Apple δεν κοινοποιεί κάποια συγκεκριμένη λίστα αλλαγών, η ομάδα απλώς λέει ότι η ενημέρωση περιλαμβάνει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώνει σφάλματα.

Για ενημέρωση, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο με το ρολόι και μετά μεταβείτε στην ενότητα Το ρολόι μου. Στη συνέχεια, μεταβείτε στα Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Εκεί θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το watchOS 8.5.1.

Στη συνέχεια, υπάρχει και το tvOS 15.4.1 για Apple TV. Είναι αδύνατο να πω τις πιθανές αλλαγές, γνωρίζοντας ότι η Apple δεν επικοινωνεί τίποτα για το θέμα. Μπορούμε να υποψιαστούμε ότι πρόκειται για μπαλώματα.

Για να ενημερώσετε το Apple TV σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού».

Τέλος, υπάρχει η ενημέρωση 15.4.1 για το HomePod. Και πάλι, τίποτα νέο, μόνο διορθώσεις. Για να ενημερώσετε το HomePod στην έκδοση 15.4.1, ανοίξτε την εφαρμογή Home, επιλέξτε Home και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις αρχικής σελίδας > Ενημέρωση λογισμικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση. Διαφορετικά, η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα εντός των επόμενων ημερών.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !