Κυκλοφορία του Apple Business Essentials στην τελική έκδοση

Το Apple Business Essentials διευκολύνει τις επιχειρήσεις να διαμορφώνουν, να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται προϊόντα Apple από οπουδήποτε. Υπάρχει επίσης μια αποκλειστική εφαρμογή στην οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση για λήψη εταιρικών εφαρμογών όπως το Webex ή το Microsoft Word.

Αυτή η νέα υπηρεσία συνδυάζει τη διαχείριση συσκευών, την υποστήριξη Apple 24/7 και τον χώρο αποθήκευσης iCloud σε ευέλικτα προγράμματα συνδρομής. Η Apple ανακοινώνει επίσης νέες επιλογές AppleCare+ για Business Essentials που μπορούν να προστεθούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Επιπλέον, μια δίμηνη δωρεάν δοκιμή θα προσφερθεί σε όλους τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επωφελήθηκαν από την έκδοση beta.

«Η Apple έχει μια βαθιά και μακροχρόνια δέσμευση να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν. Από τις αφοσιωμένες επιχειρηματικές ομάδες στα καταστήματά μας μέχρι το Πρόγραμμα Μικρών Επιχειρήσεων του App Store, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί, να ανταγωνιστεί και να πετύχει », δήλωσε η Σούζαν Πρέσκοτ, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ επιχειρήσεων και εκπαίδευσης. «Apple. «Ανυπομονούμε να φέρουμε το Apple Business Essentials σε ακόμη περισσότερες μικρές επιχειρήσεις για να απλοποιήσουμε τη διαχείριση, την αποθήκευση, την υποστήριξη και την επισκευή συσκευών». Η χρήση αυτής της νέας υπηρεσίας μεταφράζεται σε ανεκτίμητη εξοικονόμηση χρόνου για τους πελάτες - συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορικής - που μπορούν να επανεπενδύσουν στην επιχείρησή τους .

Η υπηρεσία είναι επομένως διαθέσιμη τώρα για εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν έως και 500 υπαλλήλους. Η Apple δεν μας λέει τίποτα για πιθανή άφιξη στην Ευρώπη ή αλλού.