Πρέπει να περιμένετε για το πτυσσόμενο iPhone

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, γενικά γνώστης της Apple, λέει ότι η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο iPhone το 2025 το νωρίτερο. Προηγουμένως μίλησε για τερματισμό το 2024 , αλλά τώρα επισημαίνει ότι τα σχέδια έχουν αλλάξει, εξ ου και το 2025 το νωρίτερο. Προσθέτει ότι θα ήταν είτε ένα υβριδικό προϊόν που θα συνδυάζει το iPhone και το iPad, είτε ένα αναδιπλούμενο iPad.

Οι πληροφορίες συμφωνούν με αυτές του Ρος Γιανγκ. Αυτός ο αναλυτής που ειδικεύεται στις οθόνες είχε αναφέρει νωρίτερα το 2025 και μάλιστα αναμένει ότι το πτυσσόμενο iPhone θα φτάσει το 2026 ή ακόμα και το 2027. Πρέπει να γίνει ακόμα δουλειά στην Apple για τη δημιουργία ενός τέτοιου μοντέλου, δεδομένων των διαφορετικών τεχνολογιών.

Μια συσκευή 9 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη σε δοκιμή στην Apple

Από την άλλη, ο Kuo αναφέρει για μια συνεχιζόμενη δοκιμή στην Apple που αφορά μια συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη OLED 9 ιντσών. Θα είχε έναν αριθμό pixel ανά ίντσα που θα ήταν μεταξύ του iPhone και του iPad. Αλλά αυτό το προϊόν μπορεί να μην κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά, η Apple θα το χρησιμοποιούσε κυρίως για δοκιμή με τεχνολογίες αναδιπλούμενης οθόνης.