Το Twitter αποχαιρετά τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus

Έχει περάσει καιρός από τότε που η Apple σταμάτησε την υποστήριξη για το iPhone 6. Η τελευταία ενημέρωση iOS που είναι διαθέσιμη είναι το iOS 12.5.5 , το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021. Από τότε, οι χρήστες που έχουν ακόμα αυτό το smartphone ή το μοντέλο Plus αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν συνεχίζει να χρησιμοποιεί ορισμένες εφαρμογές επειδή αρκετές από αυτές αρχίζουν να απαιτούν iOS 13 ή iOS 14 τουλάχιστον.

Στην περίπτωση του Twitter, η εφαρμογή δεν φορτώνει πλέον tweets στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, αρκετοί άνθρωποι που έχουν ακόμα ένα από τα δύο smartphone είναι απογοητευμένοι.

Ποια είναι η εναλλακτική; Μεταβείτε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή Twitter.com . Αλλά η εμπειρία θα είναι σημαντικά χειρότερη από ό,τι με την εφαρμογή. Πολλές λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες και η εμπειρία χρήστη είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Apple ( από τις 11 Ιανουαρίου ), το 63% των iPhone τρέχει σε iOS 15, το 30% σε iOS 14 και το 7% σε προηγούμενες εκδόσεις. Το 93% του iPhone μπορεί επομένως να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Twitter χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.