Το WhatsApp θα βελτιώσει τα φωνητικά μηνύματα με νέες δυνατότητες

0


To WhatsApp ανακοινώνει νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στην εφαρμογή του για τη βελτίωση του τμήματος των φωνητικών μηνυμάτων.

Αυτά θα είναι σταδιακά διαθέσιμα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Φωνητικά μηνύματα WhatsApp News

Έρχονται νέα χαρακτηριστικά για το whatsapp

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα φωνητικά μηνύματα είναι διαθέσιμα στο WhatsApp από το 2013. Τώρα γνωρίζουν πραγματική επιτυχία αφού 7 δισεκατομμύρια φωνητικά μηνύματα στέλνονται καθημερινά από χρήστες σύμφωνα με την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων. Επισημαίνει παρεμπιπτόντως ότι τα αρχεία ήχου επωφελούνται από την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, όπως τα γραπτά μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι το WhatsApp ή άλλη οντότητα (χάκερ, κυβέρνηση κ.λπ.) δεν μπορεί να τα ακούσει. Μόνο οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε αυτό, αφού είναι η ίδια η αρχή της κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο.

Εδώ είναι τα νέα πράγματα που έρχονται :

  • Ανάγνωση εκτός συνομιλίας : Ακούστε ένα μήνυμα αυτόματου τηλεφωνητή εκτός της συνομιλίας, ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες ή να διαβάζετε και να απαντάτε σε άλλα μηνύματα.
  • Παύση/συνέχιση εγγραφής : Κατά την εγγραφή ενός μηνύματος αυτόματου τηλεφωνητή, μπορείτε τώρα να διακόψετε προσωρινά την εγγραφή και να τη συνεχίσετε όταν είστε έτοιμοι, σε περίπτωση που σας διακοπεί ή χρειαστεί να συλλέξετε τις σκέψεις σας.
  • Οπτικοποίηση κυματομορφής : Εμφανίζει μια οπτική αναπαράσταση του ήχου του φωνητικού μηνύματος για να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε την εγγραφή.
  • Προεπισκόπηση πρόχειρου : Ακούστε τα μηνύματα αυτόματου τηλεφωνητή σας πριν τα στείλετε.
  • Μνήμη αναπαραγωγής : Εάν κάνετε παύση ενώ ακούτε ένα φωνητικό μήνυμα, μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε όταν επιστρέψετε στη συνομιλία.
  • Γρήγορη αναπαραγωγή προωθημένων μηνυμάτων: Παίξτε μηνύματα αυτόματου τηλεφωνητή με ταχύτητα 1,5x ή 2x για να τα ακούτε πιο γρήγορα, είτε πρόκειται για κανονικά μηνύματα είτε για προωθημένα μηνύματα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτές οι νέες δυνατότητες θα φτάσουν σταδιακά μέσα στις εβδομάδες στο WhatsApp. Ο δημιουργός δεν μας ανακοινώνει ακόμη ακριβή ημερομηνία.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !