Έρχεται πλήρης υποστήριξη iOS 15 για το WhatsApp

Η έκδοση 22.7.0.76 της εφαρμογής WhatsApp επιτρέπει την επίσημη υποστήριξη για δύο λειτουργίες του iOS 15, συγκεκριμένα τις φωτογραφίες προφίλ σε επίπεδο ειδοποιήσεων και την υποστήριξη λειτουργίας εστίασης. Ορισμένοι χρήστες μπορούν ήδη να επωφεληθούν από αυτό, επειδή το WhatsApp έχει πειράξει την εφαρμογή του με «ανεπίσημη» υποστήριξη. Σύντομα, όλοι θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν χωρίς καμία ανησυχία.

Υπάρχει επίσης μια αλλαγή στην κάτω γραμμή της εφαρμογής όπου βρίσκουμε τις καρτέλες για την κατάσταση, τις κλήσεις, την κάμερα, τις συζητήσεις και τις ρυθμίσεις. Αυτή η γραμμή γίνεται πλέον εντελώς μαύρη, αντί να έχει ένα ελαφρώς γκρι φόντο όπως φαίνεται σε ένα στιγμιότυπο οθόνης από το WABetaInfo . Αυτή η αλλαγή θα είναι ορατή μόνο σε άτομα με iOS 15, ενώ τα άτομα με iOS 14 ή παλαιότερο θα εξακολουθούν να έχουν το ελαφρώς γκρι φόντο.

Συνολικά, η ενημέρωση θα διαθέτει καλύτερη υποστήριξη για το iOS 15, με διορθώσεις και διάφορες βελτιστοποιήσεις. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το WhatsApp άργησε τόσο πολύ, δεδομένης της δημοτικότητας των μηνυμάτων. Υπενθυμίζουμε ότι η τελική έκδοση του iOS 15 είναι διαθέσιμη εδώ και έξι μήνες .

Δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί ημερομηνία διαθεσιμότητας για την τελική έκδοση της εφαρμογής WhatsApp με πλήρη υποστήριξη για iOS 15. Αλλά θα πρέπει να είναι θέμα εβδομάδων.