Πώς να επαναφέρετε το Apple Watch με το iPhone σας

0


Με το watchOS 8.5, η Apple διευκόλυνε τους χρήστες να διορθώσουν προβλήματα σε ένα Apple Watch, καθώς μπορούν πλέον να ανακτήσουν το Apple Watch απευθείας απο το iPhone.

Προηγουμένως, η επαναφορά του watchOS στο Apple Watch ήταν δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούσε από τον χρήστη να πάρει το Apple Watch του στην Apple προτού μπορέσει να αποκατασταθεί το λογισμικό του.

Τώρα επιτέλους οι χρήστες έχουν την επιλογή να επαναφέρουν το Apple Watch χρησιμοποιώντας ένα κοντινό iPhone . Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται ασύρματα και το λογισμικό αποκαθίσταται από το iPhone στο Apple Watch. Με την επαναφορά του Apple Watch, οι χρήστες μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα απο το λάθη τουApple Watch και να απαλλαγούν από το κόκκινο θαυμαστικό.

Πώς να επαναφέρετε το Apple Watch με το iPhone

Επαναφέρετε το κόκκινο θαυμαστικό επισκευής Apple Watch

Εάν το Apple Watch σας εκτελεί watchOS 8.5 ή μεταγενέστερο και το iPhone σας είναι σε iOS 15.4 ή νεότερη έκδοση, τότε μπορείτε να ανακτήσετε το Apple Watch απευθείας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

Αυτά τα βήματα μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό κόκκινο θαυμαστικό στο Apple Watch.

Βήμα 1. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone και το Apple Watch είναι κοντά το ένα στο άλλο.

Βήμα 2. Τοποθετήστε το Apple Watch στο φορτιστή του.

Βήμα 3. Τώρα πατήστε δύο φορές το κουμπί Side στο Apple Watch. Αυτό είναι το κουμπί που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Digital Crown.

Βήμα 4. Όταν σας ζητηθεί, πατήστε «Συνέχεια» στο iPhone σας.

Βήμα 5. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαναφοράς του watchOS.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την επαναφορά του watchOS με iPhone, τότε βεβαιωθείτε ότι:

  • Έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Χρησιμοποιείτε δίκτυο 2,4 GHz αντί για δίκτυο 5 GHz
  • Συνδεδεμένο στο οικιακό σας δίκτυο. Αποφύγετε τη χρήση ενός δικτύου Wi-Fi Captive όπως ένα hotspot Wi-Fi που βρίσκεται σε δημόσιους χώρους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επαναφέρετε το Apple Watch με το iPhone και να λύσετε προβλήματα με αυτό. Με αυτόν τον οδηγό μπορείτε επίσης να διορθώσετε το κόκκινο θαυμαστικό στο Apple Watch.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !