Η Apple δημοσίευσε και στη συνέχεια απέσυρε ένα έγγραφο στο οποίο αναφέρει έναν φορτιστή στα 35 W που έχει την ιδιαιτερότητα να έχει δύο θύρες USB-C. Αποδεικνύεται από όσο γνωρίζουμε ότι η Apple δεν διαθέτει στην αγορά έναν τέτοιο προσαρμογέα AC μέχρι σήμερα, οπότε μπορούμε να φανταστούμε ότι θα φτάσει σύντομα.

Εντοπίστηκε φορτιστής USB-C δύο θυρών

Το έγγραφο που αποσύρθηκε, αλλά έχει υποκλαπεί έγκαιρα από το 9to5Mac , υποδεικνύει την ακόλουθη παράγραφο:

Χρησιμοποιήστε τον προσαρμογέα ρεύματος USB-C διπλής θύρας Apple 35W και ένα καλώδιο USB-C (δεν περιλαμβάνεται) για να φορτίσετε τη συσκευή σας. Συνδέστε ένα καλώδιο USB-C σε μία από τις θύρες του φορτιστή, επεκτείνετε τους ηλεκτρικούς ακροδέκτες (αν χρειάζεται) και, στη συνέχεια, συνδέστε τον προσαρμογέα σταθερά στην πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η πρίζα είναι εύκολα προσβάσιμη για αποσύνδεση. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου στη συσκευή σας.

Ένα τέτοιο αξεσουάρ θα μπορούσε να προσφέρει γρήγορη φόρτιση για ένα iPhone 13 Pro / Pro Max ( το οποίο υποστηρίζει έως 27 W ) και τυπική φόρτιση για ένα Apple Watch ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Η ιδέα εδώ είναι να συνδέσετε δύο προϊόντα ταυτόχρονα.

Προς το παρόν, είναι δύσκολο να πούμε εάν η Apple θα κυκλοφορήσει στην αγορά αυτόν τον φορτιστή των 35 W με δύο θύρες USB-C. Προηγούμενες φήμες σε κάθε περίπτωση έκαναν σαφές ότι η Apple εργαζόταν σε έναν νέο φορτιστή GaN 30 W (νιτρίδιο του γαλλίου) . Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση σε συμπαγή μορφή.