Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Apple συνεχίζουν να προσελκύουν τους Αμερικανούς εφήβους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα
μελέτης που διεξήγαγε η επενδυτική εταιρεία Piper Sandler. Τα iPhone , AirPods και Apple Watch είναι τα πιο δημοφιλή, όπως και το Apple Pay.

Μια επιτυχία για τα προϊόντα Apple μεταξύ των Αμερικανών εφήβων

Σύμφωνα με τη μελέτη, το 87% των Αμερικανών εφήβων έχουν ένα iPhone. Συγκριτικά, ήταν στο 88% τον Απρίλιο του 2021. Εκείνη την εποχή, το 90% είπε ότι το επόμενο τηλέφωνό του θα ήταν ένα iPhone. Σήμερα, είναι 87% που έχουν το ίδιο σκεπτικό.

Υπάρχει και η περίπτωση των AirPods. Πέρυσι, το 70% των νεαρών Αμερικανών δήλωσαν ότι είχαν ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά της Apple. Σήμερα, το ποσοστό είναι 72%. Όσο για το Apple Watch, το 37% έχει μοντέλο και το 14% των εφήβων δηλώνει ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα αντίγραφο τους επόμενους έξι μήνες.

Το Apple Watch είναι πλέον η πιο δημοφιλής μάρκα ρολογιών μεταξύ των νέων με υψηλό εισόδημα, με το 42% να λέει ότι η Apple είναι η αγαπημένη τους μάρκα ρολογιών. Η Apple αναρριχήθηκε σταθερά στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς μάρκες ρολογιών σε αυτήν την κοινωνική κατηγορία, φτάνοντας στο ορόσημο να αρπάξει την πρώτη θέση από τη Rolex το φθινόπωρο του περασμένου έτους. Την άνοιξη του 2022, το Apple Watch είναι πολύ μπροστά από τις άλλες τρεις πιο δημοφιλείς μάρκες ρολογιών, Rolex (33%), Garmin (2%) και Fossil (2%).

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, η Apple Pay είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία πληρωμών, μπροστά από τις Venmo, Cash App και PayPal. Το γεγονός ότι το 87% των νέων έχει iPhone βοηθά στην προώθηση της χρήσης του Apple Pay.

Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα του iCloud Private Relay. Το 41% ​​των νέων δηλώνει ότι το χρησιμοποιεί ή σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει. Αντίθετα, το 45% δηλώνει ότι δεν το χρησιμοποιεί και δεν σκοπεύει να το κάνει στο μέλλον.