H λειτουργία Guest Mode που επιτρέπει σε φίλους να έχουν πρόσβαση στη συσκευή σας

0


Ένα από τα καλύτερα πράγματα της Apple για τους υπολογιστές Mac είναι η Λειτουργία του επισκέπτη. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στο iPhone ή το iPad. Αυτή η λειτουργία Guest Mode επιτρέπει σε φίλους ή οποιονδήποτε άλλον να έχουν πρόσβαση στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας έναν ξεχωριστό λογαριασμό χρήστη. Χωρίς να μπορούν να εχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας αρχεία και τις πληροφορίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή σας.

Το LendMyPhone 4 είναι το καλύτερο tweak με jailbreak που βοηθά στην αναπαραγωγή αυτής της εμπειρίας του Guest Mode στα iPhone και iPad σας με iOS 14 ή iPadOS 14. Το tweak το κάνει αφήνοντας τον κύριο χρήστη να δημιουργήσει έναν λογαριασμό επισκέπτη και περιορίζοντας (στις ρυθμίσεις) σε συγκεκριμένες εφαρμογές και λειτουργίες που προστατεύουν το προσωπικά δεδομένα του κύριου χρήστη και πληροφορίες από τους άλλους. 

Λειτουργίες LendMyPhone 4

Κρυφές εφαρμογές: Επιλέξτε ποιες εφαρμογές θα εμφανίζονται στην αρχική οθόνη για κάθε χρήστη και όλες οι άλλες εφαρμογές θα είναι κρυφές καθώς δεν έχουν εγκατασταθεί ποτέ. Ειδικά, αυτές οι εφαρμογές δεν θα εμφανίζονται καν στο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών πολλαπλών εργασιών.

Κέντρο ελέγχου: Επιλέξτε εάν ένας χρήστης μπορεί να ανοίξει και να αλληλεπιδράσει με το κέντρο ελέγχου.

Επεξεργασία εικονιδίων: Επιλέξτε εάν ένας χρήστης μπορεί να αλλάξει την προκαθορισμένη διάταξη εικονιδίων στην αρχική οθόνη του.

Πολλαπλές εργασίες: Επιλέξτε εάν ο χρήστης μπορεί να σκοτώσει τις εφαρμογές της λίστας επιτρεπόμενων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι έκανε ή όχι ο επισκέπτης χρήστης. Επίσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς την εναλλαγή εφαρμογών πολλαπλών εργασιών για κάθε χρήστη ξεχωριστά.

Κέντρο ειδοποιήσεων: Επιλέξτε εάν ένας χρήστης μπορεί να ανοίξει και να αλληλεπιδράσει με το κέντρο ειδοποιήσεων.

Spotlight: Επιλέξτε εάν ένας χρήστης μπορεί να ανοίξει την αναζήτηση προβολέων στην αρχική οθόνη.

Αγορά: LendMyPhone 4 (3,99 $)


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !