Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του iOS 15.4

Η Apple έχει προσφέρει αρκετές beta του iOS 15.4 και η τελική έκδοση κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου . Ήταν μια αρκετά μεγάλη κυκλοφορία συνολικά, σε αντίθεση με το iOS 15.3 που δεν έφερε τίποτα νέο . Με το iOS 15.4, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Face ID με μάσκα, να επωφεληθείτε από το Universal Control με iPad και Mac, να αποκτήσετε 37 νέα Emoji και πολλά άλλα.

Έκτοτε υπάρχει μια νέα ενημέρωση, συγκεκριμένα το iOS 15.4.1 . Κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου και διορθώνει ένα σφάλμα αυτονομίας που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες από το iOS 15.4. Διορθώνει επίσης δύο άλλα σφάλματα που σχετίζονται με συσκευές Braille και τη σύνδεση με ακουστικά βαρηκοΐας Made for iPhone.

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 15.5. Η Apple πρόσφατα πρόσφερε μια πρώτη beta, τόσο για προγραμματιστές και για δημόσιους δοκιμαστές . Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά στο πρόγραμμα ( δείτε τη λίστα με τις νέες δυνατότητες ), αλλά είναι πιθανό ότι άλλες δυνατότητες θα προσγειωθούν με τις επόμενες beta και την τελική έκδοση.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αναμενόμενο ότι η Apple θα επιβραδύνει την ανάπτυξη του iOS 15 αφού ο όμιλος θα παρουσιάσει το iOS 16 στις 6 Ιουνίου κατά την έναρξη της κεντρικής ομιλίας του WWDC . Αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη ενημέρωση για iPhone και iPad.