Νέα διαφήμιση για την Apple Card

Στη διαφήμιση, ένας άντρας σε ένα κατάστημα κρατάει μια σοκολάτα στο στόμα του πριν καταλάβει ότι δεν έχει το πορτοφόλι του πάνω του για να την πληρώσει. Ελέγχει απεγνωσμένα όλες τις τσέπες του καθώς οι άνθρωποι περιμένουν ανυπόμονα πίσω του. Στη συνέχεια θα πάρει το iPhone του, θα ανοίξει την εφαρμογή Cards και θα ξεκινήσει τη διαδικασία απόκτησης μιας Apple Card. Το πράσινο φως δίνεται σε λίγα λεπτά και στη συνέχεια μπορεί να πληρώσει χάρη στο ανέπαφο.

«Επανεκκινήστε την πιστωτική σας κάρτα », γράφει η διαφήμιση. Η Apple αναφέρει επίσης το ακόλουθο μήνυμα στην περιγραφή του βίντεό της: «Επωφεληθείτε από την απλότητα της Apple σε μια πιστωτική κάρτα. Εφαρμόστε σε λίγα λεπτά και χρησιμοποιήστε το αμέσως. Χωρίς χρεώσεις, απεριόριστη επιστροφή μετρητών κάθε μέρα και μπορείτε να μοιραστείτε με αυτούς που αποκαλείτε οικογένεια .

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple Card εξακολουθεί να είναι δεσμευμένη μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει τόσο σε φυσική όσο και σε εικονική μορφή. Η ιδέα είναι να χρησιμοποιείτε τη φυσική κάρτα μόνο εάν δεν έχετε το iPhone ή το Apple Watch σας. Η Apple Card είναι σε συνεργασία με την τράπεζα Goldman Sachs.