Μερικά από τα καλύτερα Cydia Tweaks στο iOS 13-14.8

0


Πολλοί Jailbreakers σε όλο τον κόσμο περίμεναν την κυκλοφορία του jailbreak για το iOS 15. Αλλά ακόμα δεν είναι. Ωστόσο, στο σημερινό άρθρο, ελπίζω να σας φέρω μερικές από τις καλύτερες τροποποιήσεις jailbreak για το iOS 14.8. Μερικά είναι δωρεάν και μερικά είναι προσαρμογές jailbreak που πρέπει να αγοραστούν. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα Cydia Tweaks iOS 14.8.

Τα καλύτερα Cydia Tweaks iOS 14.8

A-Bypass

A-Bypass Tweak

Το A-Bypass είναι ένα σούπερ tweak παράκαμψης εντοπισμού jailbreak για το iOS 14 που σας βοηθά να αποφύγετε τον εντοπισμό jailbreak. Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε εφαρμογές αφού κάνετε jailbreak στο iPhone σας, το tweak A-Bypass θα σας επιτρέψει να τις ανοίξετε.

Λήψη: A-Bypass (Δωρεάν)

Repo: https://repo.co.kr/

A-Font

A-Font Tweak

Το A-Font είναι ένα εξαιρετικό tweak jailbreak για το iOS 14.8 που σας επιτρέπει απλώς να αλλάξετε τη γραμματοσειρά στη συσκευή σας με jailbreak.

Λήψη: A-Font (Δωρεάν)

Repo: https://repo.co.kr/

Ainsworth

Ainsworth Tweak

Δεν διαθέτετε Airpods, αλλά θέλετε να απολαύσετε την premium εμπειρία σύνδεσης; Το Ainsworth είναι ένα tweak jailbreak που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα από τα τρία αναδυόμενα στυλ στις συσκευές Bluetooth και τα ενσύρματα ακουστικά σας όταν τα συνδέετε στο iPhone σας. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε κάθε αναδυόμενο παράθυρο στο εξαιρετικά κομψό και μοντέρνο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Αγορά: Ainsworth (1,49 $)

Repo: https://repo.twickd.com/

AndroBar

Απλώς, το Androbar φέρνει μια γεμάτη δυνατότητες έκδοση της γραμμής πλοήγησης Android στο iOS. Το tweak είναι συμβατό με όλα τα iPhone και iPad με εγκοπή με iOS 14.

Μετά την εγκατάσταση, προσθέτει πολλές λειτουργίες, όπως κουμπί αρχικής οθόνης, κουμπί αλλαγής στην προηγούμενη εφαρμογή, κουμπί εναλλαγής εφαρμογών, γρήγορες ενέργειες για πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές και αγαπημένες λειτουργίες iOS, φέρνοντας το εφέ κυρτής οθόνης από συσκευές Android σε συσκευές iOS, απενεργοποίηση ολίσθησης συστήματος χειρονομίες και πολλά άλλα.

Αγορά: AndroBar (1,50 $)

Repo: https://havoc.app/

Τηλεφωνητής XS 

Το AnsweringMachine XS, ένα από τα καλύτερα jailbreak στον κόσμο για τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου του iPhone σας, σας προσφέρει την εμπειρία φωνητικού ταχυδρομείου που δεν είχατε ποτέ στο iOS. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένους συνθετικούς χαιρετισμούς τηλεφωνητή για όλους ή μεμονωμένες επαφές. Μπορεί ακόμη και να μεταγραφεί ο αυτόματος τηλεφωνητής σας σε κείμενο και να εμφανιστεί σε ένα banner ειδοποίησης μετά τη λήψη του.

Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά κάνουν το AnsweringMachine XS ένα φανταστικό tweak για όλους τους χρήστες iPhone που έχουν κάνει jailbrock.

Λήψη: AnsweringMachine XS (3,98 $)

Repo: https://limneos.net/repo/

AppStore++

Το AppStore++ είναι ένα βασικό tweak jailbreak που πρέπει να εγκαταστήσουν όλοι οι jailbreakers. Επιτρέπει στους jailbreakers να υποβαθμίζουν ή να αναβαθμίζουν εφαρμογές στο AppStore, να αποκλείουν ενημερώσεις, να παρακάμπτουν το όριο λήψης των 200 MB, να απενεργοποιούν τις διαφημίσεις αναζήτησης και να απενεργοποιούν την αραίωση εφαρμογών. Το tweak είναι συμβατό με iOS 11 έως iOS 15.

Λήψη: AppStore++ (Δωρεάν)

Repo: https://cokepokes.github.io/

Atria


Το Atria είναι ένα κατάλληλο πρόγραμμα επεξεργασίας διάταξης αρχικής οθόνης για το iOS 14 και προσφέρει ένα δυναμικό σύστημα διαμόρφωσης διάταξης αρχικής οθόνης για χρήστες iOS. Είναι πλήρως συμβατό με το εγγενές σύστημα widget του iOS 14, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα σας widget ενώ προσαρμόζετε την αρχική σας οθόνη.

Η ειδικότητα του tweak είναι ότι δεν αγγίζει τη βιβλιοθήκη εφαρμογών του iPhone σας, επομένως το tweak δεν αλλάζει τη λειτουργικότητα και την οπτική του εμφάνιση.

Λήψη: Atria (Δωρεάν)

Repo: https://repo.chariz.com/

AutoUnlockX


Το AutoUnlockX ξεκλειδώνει αυτόματα τη συσκευή σας στην αρχική οθόνη, με FaceID, χωρίς σάρωση. Ειδικά το tweak είναι πλήρως προσαρμόσιμο και περιλαμβάνει ρύθμιση αυτόματης επανάληψης.

Λήψη: AutoUnlockX (Δωρεάν)

Repo: https://sparkdev.me/

BadgeMe

Το tweak του BadgeMe σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως το σήμα του εικονιδίου με κινούμενα σχέδια στο iPhone που έχετε κάνει jailbrock. Ειδικά, επιτρέπει στους jailbreakers να,

  • Αλλαγή στυλ σήματος
  • Αλλαγή μεγέθους σήματος
  • Προσαρμόστε τη θέση του σήματος
  • Αλλαγή χρώματος και περιγράμματος
  • Επιλέξτε χρώματα ντεγκραντέ
  • Προσθέστε λάμψεις σήματος
  • Αλλαγή κινούμενων εικόνων

Αγορά: BadgeMe (1,99 $)

Repo: https://repo.packix.com/

ΒetterAlarm 

Αν θέλετε καλύτερο συναγερμό, αυτό το tweak είναι για εσάς. Το betterAlarm είναι μια πλήρης αναθεώρηση του χρονοδιακόπτη και της οθόνης συναγερμού στοκ iOS στην οθόνη κλειδώματος. Διαθέτει επίσης όμορφο χρονόμετρο και οθόνη συναγερμού. Περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως Έξυπνη αναβολή, επιβεβαίωση ότι είστε ξύπνιοι, Απενεργοποίηση κουμπιών υλικού, διατηρεί τις επόμενες πληροφορίες συναγερμού σας και έχει υψηλή δυνατότητα διαμόρφωσης.

Λήψη: betterAlarm (1,99 $)

Repo: https://repo.chariz.com/

BioProtect XS

Το BioProtect XS προστατεύει τις εφαρμογές σας με Face ID, Touch ID ή Passcode.

Λήψη: BioProtect XS (2,99 $)

Repo: https://limneos.net/repo/ ή BigBoss

Πουλί Πουπ

Tweak για τα πουλιά

Το Bird Poop είναι ένα tweak jailbreak για το GamePigeon που σας επιτρέπει να κερδίζετε τους φίλους σας κάθε φορά.

Λήψη: Bird Poop (1,99 $)

Repo: https://repo.twickd.com/

CallBar XS


Το CallBar XS είναι μια πολυαναμενόμενη και καλύτερη προσαρμογή της Cydia στο iOS 14.8. Αφού εγκατασταθεί, δεν αφήνει τις εισερχόμενες κλήσεις να σας διακόπτουν ενώ είστε απασχολημένοι με την εργασία. Υποστηρίζει πλήρη χειρισμό κλήσεων για τηλεφωνία και ηχητικές κλήσεις FaceTime, με όλες τις άλλες κλήσεις CallKit όπως Viber, WhatsApp, Skype κ.λπ. Σας προσφέρει ένα εντελώς νέο περιβάλλον χρήστη, πιο εύκολο στην πρόσβαση με άμεση απόρριψη με ένα απλό σάρωση προς τα αριστερά με ένα εντελώς νέο και πλήρης διεπαφή κλήσης.

Download: CallBar XS ($3.99)

Repo: https://limneos.net/repo/ or BigBoss

CarBridge

Η προσαρμογή του jailbreak του CarBridge σάς επιτρέπει να ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή από το τηλέφωνό σας και να τη χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας με δυνατότητα CarPlay. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή στο CarPlay. Μπορείτε να δώσετε στο αυτοκίνητό σας υπερδυνάμεις με το tweak CarBridge.

Λήψη: CarBridge (9,99 $)

Repo: https://havoc.app/

CCModules Pro

CCModules Pro Tweak

Το CCModules Pro είναι το καλύτερο προσαρμογή της Cydia στο iOS 14.8 που προσθέτει χρήσιμες λειτουργίες στο κέντρο ελέγχου και αυξάνει τη χρηστικότητα του CC σας. Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει επεκτάσιμη προβολή Cellular, WiFi και Bluetooth, χειρονομία κουμπιού Hotspot, λειτουργική μονάδα ενεργειών, λειτουργικές μονάδες επαφής, κινήσεις μονάδας μουσικής και έντασης ήχου στο Κέντρο ελέγχου στο iOS 14.

Download: CCModules Pro ($2.50)

Repo: https://repo.packix.com/

ChargeAnimations


Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να εμφανίσετε μια όμορφη κινούμενη ειδοποίηση όταν συνδέετε τη συσκευή σας στο ρεύμα. Έτσι, το ChargeAnimations είναι ένα tweak που προσφέρει όμορφα κινούμενα σχέδια όταν συνδέετε τη συσκευή σας.

Λήψη: ChargeAnimations (Δωρεάν)

Repo: https://c1d3r.com/repo/

ChatUl

ChatUl Tweak

Θέλετε να προσαρμόσετε την εφαρμογή Μηνύματα στο iPhone σας με iOS 14; Για αυτό, εδώ είναι ένα tweak jailbreak που ονομάζεται ChatUI. Με αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τα ανοιχτά και τα σκοτεινά θέματα για την εφαρμογή Μηνύματα. Το tweak προσφέρει επίσης επιλογές χρωματισμού για σκοτεινές και φωτεινές λειτουργίες ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

Το tweak ChatUI παρέχει επιλογές για χρωματισμό των φυσαλίδων συνομιλίας με πολλούς τρόπους, δίνοντας στην εφαρμογή Messages μια ειδική ταπετσαρία.

Λήψη: ChatUI (δωρεάν)

Repo: https://creaturecoding.com/repo/

Choicy

εκλεκτική προσαρμογή

Το Choicy προσθέτει τη δυνατότητα ρύθμισης παραμέτρων της εισαγωγής προσαρμογής για εφαρμογές και δαίμονες ξεχωριστά. Η διαμόρφωση λειτουργεί ορίζοντας είτε μια μαύρη λίστα με τροποποιήσεις που δεν θα φορτωθούν είτε μια λίστα επιτρεπόμενων τροποποιήσεων που θα φορτωθούν αποκλειστικά. Εναλλακτικά, είναι επίσης δυνατό να απενεργοποιήσετε εντελώς την έγχυση προσαρμογής για μια μεμονωμένη διαδικασία.

Λήψη: Choicy (Δωρεάν)

Repo: BigBoss

ColorBadges

ColorBadges is also a best Cydia tweaks iOS 14.8 that allows colorizing your badges. It modifies badges based on the app icon colors.

Download: ColorBadges ($0.99)

Repo: https://repo.packix.com/

Complicatio

Αν θέλετε να προσθέσετε widget watchOS στο jailbroken iPhone σας; Το Complications φέρνει τα γραφικά στοιχεία Apple Watch στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας με iOS 14. Μόλις εγκατασταθεί, κάθε γραφικό στοιχείο κινείται όμορφα και ενημερώνεται όλη την ημέρα χωρίς να θυσιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας.

Ειδικά, δείχνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε μια προσαρμοσμένη θέση x/y για να μετακινήσετε τα widget ώστε να ταιριάζουν στις ρυθμίσεις σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον αριθμό των γραμμών και στηλών που θέλετε.

Download: Complications ($1.99)

Repo: https://repo.packix.com/

Confetti

Ειδικά, το Confetti είναι ένα θέμα που έχει πολύ διαφορετικό και μοναδικό σχεδιασμό, όχι ένα tweak. Αν σου αρέσει να είσαι διαφορετικός και θέλεις κάτι που να αντικατοπτρίζει ότι είσαι διαφορετικός, το Confetti είναι για σένα. Φέρνει ένα μοναδικό σχέδιο με το φόντο κάθε εικονιδίου. Επιπλέον, οι γλύφοι του κομφετί συνδυάζονται τέλεια με το εφέ κομφετί που επικαλύπτει το φόντο.

Αυτό το θέμα περιλαμβάνει 230 εικονίδια, δύο αποκλειστικές ταπετσαρίες μέσα στο φάκελο Extras και δύο εφέ εικονιδίων.

Λήψη: Confetti (2,49 $)

Repo: https://repo.packix.com/

CoolKeypad

Το CoolKepad είναι ένα από τα καλύτερα προσαρμογές πληκτρολογίου για το iOS 14 που σας δίνει την ελευθερία να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιο κλήσης, το πληκτρολόγιο κωδικού πρόσβασης και τα χρωματιστά στοιχεία διεπαφής χρήστη του τηλεφώνου σας. Αυτό το tweak δεν είναι μόνο ένα tweak που επιτρέπει στους χρήστες να χρωματίσουν τα UI για την εφαρμογή τηλεφώνου, αλλά ο προγραμματιστής έχει προσθέσει πολλές περισσότερες δυνατότητες με αυτό το tweak. Θα λατρέψετε το CoolKeypad.

Μετά την εγκατάσταση, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το ντεγκραντέ χρώμα φόντου για το πρόγραμμα κλήσης, προσαρμοσμένα σχήματα κουμπιών κλήσης, να αλλάξουν την ακτίνα του πληκτρολογίου για το πρόγραμμα κλήσης και τον κωδικό πρόσβασης και πολλά άλλα.

Download: CoolKeypad ($0.99)

Repo: https://repo.twickd.com/

CopyLog

Το CopyLog είναι ένας ισχυρός διαχειριστής ιστορικού προχείρου για το iOS 14. Είναι απλό, εύκολο στη χρήση και συμβατό τόσο με iPhone όσο και με iPad. Ειδικά, θα παρακολουθεί τι έχετε αντιγράψει στη συσκευή σας.

Λήψη: CopyLog (2,49 $)

Repo: https://repo.packix.com/

Cthulhu

cthulhu tweak

Το Cthulhu είναι μια προσαρμογή κλειδώματος οθόνης που επιτρέπει την προσαρμογή της επιλογής των κειμένων κάτω από το Πατήστε Αρχική σελίδα για Άνοιγμα και Σύρετε προς τα επάνω για Ξεκλείδωμα . Το tweak προσφέρει επίσης άλλες επιλογές για τις λειτουργίες της οθόνης κλειδώματος για να ταιριάζει καλύτερα στα προσαρμοσμένα κείμενα προσαρμογής, όπως η διαφάνεια των κουμπιών γρήγορων ενεργειών, η απόκρυψη των ετικετών Press Home για Άνοιγμα και Σύρετε προς τα επάνω για να ξεκλειδώσετε και τη γραμμή Home Bottom στο iPhone X.

Λήψη: Cthulhu (Δωρεάν)

Repo: BigBoss

CyDown

Το CyDown tweak θα επεκτείνει τη λειτουργικότητα των Cydia, Zibra και Installer και θα προσθέσει μερικές ωραίες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της λήψης τσιμπημάτων από ορισμένα αποθετήρια. Επιπλέον, παρέχει χρήσιμες λειτουργίες όπως φόρτωση σε λειτουργία Turbo, άνοιγμα αρχείων deb, αποκλεισμός διαφημίσεων, κοινή χρήση μέσω WiFi, αποθήκευση και επαναφορά πακέτων και αποθετηρίων, εκκαθάριση της κρυφής μνήμης Cydia κ.λπ.

Λήψη: CyDown (Δωρεάν)

Repo: BigBoss

DarkBoard XS

Εάν διαθέτετε ένα iPhone με jailbrock, μπορείτε επίσης να κάνετε τη διεπαφή της οθόνης του iPhone σας εντυπωσιακή εγκαθιστώντας αυτό το δροσερό θέμα iPhone που ονομάζεται DarkBoard XS. Περιλαμβάνει πρωτότυπα εικονίδια εφαρμογών Gradient, εικονίδια εφαρμογών TrueDark, εικονίδια εφαρμογών Glyphs, εικονίδια εφαρμογών Dark Glyphs, εικονίδια εφαρμογής Dark Borders Glyphs, εικονίδια εφαρμογών Dark White και πολλά άλλα.

Λήψη: DarkBoard XS (2,49 $)

Repo: https://havoc.app

Deluminator

Ειδικά, το tweak του Deluminator μετατρέπει όλους τους ιστότοπούς σας σε πιο σκοτεινή λειτουργία και λειτουργεί με όλα τα προγράμματα περιήγησης όπως το Safari, το Chrome, το Firefox και το Edge. Είναι επίσης συμβατό με ενσωματωμένο σαφάρι που χρησιμοποιείται από εφαρμογές από το Twitter και το Twitterrific, καθώς και με εφαρμογές τρίτων όπως το ebay και το Cydia.

Λήψη: Deluminator (2,49 $)

Repo: https://havoc.app/

DLEasy

Το DLEasy είναι μια προσαρμογή διαχείρισης λήψεων που σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να μοιράζεστε εύκολα εικόνες και βίντεο από εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Απλώς πατήστε παρατεταμένα το βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε και η λήψη και η κοινή χρήση βίντεο και εικόνων είναι εύκολη.

Λήψη: DLEasy (1,99 $)

Repo: https://havoc.app/



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !