Νέες προπονήσεις στο Apple Fitness+

Επτά βίντεο διάρκειας 10 λεπτών εμφανίστηκαν στο Apple Fitness+ για νέους γονείς. Ένα βίντεο είναι στην πραγματικότητα για γυναίκες που είναι ακόμα έγκυες: «Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ενεργοί κατά τη διάρκεια μιας υγιούς εγκυμοσύνης. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις προπονήσεις μόνοι σας ή να τις συνδυάσετε με τις εβδομαδιαίες προπονήσεις του Fitness+», αναφέρει η περιγραφή.

Σε μια άλλη περιγραφή, η Apple απευθύνεται σε άτομα που μόλις απέκτησαν μωρό. «Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για όποιον απέκτησε πρόσφατα μωρό, με ασκήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια καθώς αναλαμβάνετε τις καθημερινές απαιτήσεις των γονιών », αναφέρεται.

Οι δραστηριότητες είναι ένας συνδυασμός βασικών ασκήσεων, προπόνησης ενδυνάμωσης και ασκήσεων της Apple, με επικεφαλής την προπονήτρια Betina Gozo, η οποία είναι νέα μαμά.

Όπως και άλλα βίντεο στην υπηρεσία, οι νέες προπονήσεις περιλαμβάνουν επίσης συμβουλές τροποποίησης για άτομα που θέλουν μια μεγαλύτερη πρόκληση ή προτιμούν να την κάνουν πιο αργά. Οι ασκήσεις Mindful Recovery προσφέρουν διατάσεις που στοχεύουν σε κοινές περιοχές έντασης μετά την εγκυμοσύνη, ενώ οι βασικές συνεδρίες περιλαμβάνουν επίσης ασκήσεις πυελικού εδάφους.

Η προπονήτρια Betina Gozo λέει στην αρχή των βίντεο ότι οι νέοι γονείς δεν πρέπει να πιέζουν τον εαυτό τους να επιστρέψει στο Fitness+. Τους προτρέπει να το κάνουν με τον δικό τους ρυθμό και να βεβαιωθούν ότι θα έχουν το πράσινο φως από τον γιατρό τους πριν ξεκινήσουν έντονη δραστηριότητα.