Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης σε iPhone ή iPad

0


Η λειτουργία ανάγνωσης στο iPhone και το iPad αφαιρεί τις διαφημίσεις και προσαρμόζει τον τρόπο εμφάνισης των ιστοσελίδων για να σας επιτρέψει να εστιάσετε στην ανάγνωση του πιο σημαντικού περιεχομένου. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης.

Η λειτουργία ανάγνωσης είναι διαθέσιμη μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο Safari.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη λειτουργία ανάγνωσης στο iPhone ή το iPad μου;

Τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης (γνωστός και ως Reader) είναι τα ίδια σε iPhone και iPad. Για να αποκτήσετε μια προβολή βελτιστοποιημένης ανάγνωσης μιας ιστοσελίδας, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Φορτώστε την ιστοσελίδα που θέλετε να προβάλετε σε λειτουργία ανάγνωσης πατώντας το aA.

  2. Μετά τη φόρτωση της σελίδας, η γραμμή διευθύνσεων μπορεί να εμφανίσει το Reader Available . Εάν ναι, πατήστε το.

    Η λειτουργία ανάγνωσης δεν υποστηρίζεται από όλους τους ιστότοπους. Επομένως, αυτή η προτροπή ενδέχεται να μην εμφανίζεται. Ακόμα κι αν ακολουθήσετε το επόμενο βήμα, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reader εάν ο ιστότοπος το αποκλείσει.

  3. Εάν δεν πατήσετε το κείμενο Διαθέσιμο Reader πριν εξαφανιστεί, πατήστε aA στη γραμμή μενού.

  4. Πατήστε Εμφάνιση αναγνώστη .

  5. Η σελίδα επαναδιαμορφώνεται σε μια έκδοση υψηλής αντίθεσης, φιλική προς την ανάγνωση. Τώρα βρίσκεστε σε λειτουργία ανάγνωσης.

Μπορείτε να ελέγξετε την εμφάνιση του Reader για να ταιριάζει καλύτερα με τις προτιμήσεις σας. Για να το κάνετε αυτό, μπείτε στη λειτουργία ανάγνωσης και πατήστε aA στη γραμμή διευθύνσεων. Επιλέξτε το χρώμα φόντου για τη σελίδα, τη γραμματοσειρά για το κείμενο και κάντε το κείμενο μεγαλύτερο ή μικρότερο. Αυτές οι ρυθμίσεις παραμένουν σε άλλες συνεδρίες λειτουργίας ανάγνωσης μέχρι να τις αλλάξετε.

Πώς μπορώ να βγάλω το iPhone ή το iPad μου από τη λειτουργία ανάγνωσης;

Εάν το iPhone ή το iPad σας είναι σε λειτουργία ανάγνωσης και είστε έτοιμοι να βγείτε έξω από αυτή, τα βήματα είναι απλά. Απλώς πατήστε το aA στη γραμμή διευθύνσεων και μετά πατήστε Απόκρυψη αναγνώστη . Αυτό σας επιστρέφει στην τυπική προβολή της ιστοσελίδας.

Υπάρχει λειτουργία ανάγνωσης σε iPhone ή iPad;

Το λειτουργικό σύστημα iPhone (iOS) υποστηρίζει μια προβολή με επίκεντρο την ανάγνωση στο Safari εδώ και πολλά χρόνια. Με τον καιρό, προστέθηκε στο iPad και στο Mac. Η λειτουργία ανάγνωσης παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Αφαιρεί τις διαφημίσεις .
  • Δημιουργεί μια εμπειρία ανάγνωσης υψηλής αντίθεσης για τη βελτίωση της εστίασης και της κατανόησης.
  • Βελτιώνει την προσβασιμότητα για άτομα με οπτικές ή γνωστικές αναπηρίες.
  • Επιτρέπει την προσαρμογή του χρώματος φόντου, της γραμματοσειράς και του μεγέθους γραμματοσειράς για πιο άνετη ανάγνωση.
  • Επιτρέπει τον ορισμό του Reader ως προεπιλογής για έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, ενεργοποιώντας τη λειτουργία ανάγνωσης > Ρυθμίσεις ιστότοπου > Αυτόματη χρήση του προγράμματος ανάγνωσης .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !