Η Apple κάνει επίσημο το WWDC 2022

Το WWDC 2022 θα είναι ένα αξιοσημείωτο γεγονός, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης του iOS 16 στο iPhone, του iPadOS 16 στο iPad, του macOS 13 στο Mac, του tvOS 16 στο Apple TV και του watchOS 9 στο Apple Watch. Στο ραντεβού μπορούν να παρευρεθούν δωρεάν όλοι οι προγραμματιστές. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των διαδικτυακών συνεδριών. Υπενθυμίζουμε ότι το εισιτήριο για το φυσικό WWDC κάποτε ξεπέρασε τα 1.500 δολάρια.

"Στον πυρήνα του, το WWDC ήταν πάντα ένα φόρουμ για τη σύνδεση και τη δημιουργία κοινότητας ", δήλωσε η Σούζαν Πρέσκοτ, αντιπρόεδρος της Apple για τις παγκόσμιες σχέσεις προγραμματιστών και την εκπαίδευση του εταιρικού μάρκετινγκ. «Έχοντας αυτό κατά νου, το WWDC 2022 προσκαλεί προγραμματιστές από όλο τον κόσμο να συναντηθούν για να εξερευνήσουν πώς να ζωντανέψουν τις καλύτερες ιδέες τους και να ξεπεράσουν τα όρια του δυνατού. Μας αρέσει να συνδεόμαστε με τους προγραμματιστές μας και ελπίζουμε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι μας θα έρθουν δυναμωμένοι από την εμπειρία τους .

Η 6η Ιουνίου θα είναι η πιο σημαντική μέρα για το ευρύ κοινό με την εναρκτήρια ομιλία. Με αυτήν την ευκαιρία θα ανακαλύψουμε τα iOS 16, macOS 13, tvOS 16, watchOS 9 και άλλα πράγματα. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε κάποιες ανακοινώσεις υλικού. Θα έχουμε ίσως ο δικαίωμα στο Mac Pro Apple Silicon ; Όπως θα περίμενε κανείς, η Apple δεν μας λέει τίποτα ακόμα.

Η Apple
προσθέτει ότι θα διοργανώσει μια ειδική ημέρα για προγραμματιστές και φοιτητές στο Apple Park στις 6 Ιουνίου για να παρακολουθήσουν μαζί την κεντρική ομιλία και την κατάσταση της Ένωσης. Το State of the Union είναι το αντίστοιχο του βασικού, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στους προγραμματιστές και όχι στο ευρύ κοινό.