Μια νεα πρόκληση του Apple Watch για την Ημέρα της Γης 2022

0


Όπως κάθε χρόνο
, η Apple εκμεταλλεύεται την Ημέρα της Γης για να προσφέρει μια πρόκληση στους χρήστες του Apple Watch. Η έκδοση του 2022 πρόκειται μόλις να πραγματοποιηθεί και η πρόκληση αποκαλύπτεται χάρη σε μια ανακάλυψη του MacRumors .

Λεπτομέρειες για την πρόκληση της Ημέρας της Γης 2022 με το Apple Watch

Για να ολοκληρώσουν την πρόκληση της Ημέρας της Γης, οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν μια προπόνηση 30 λεπτών ή και περισσότερο στις 22 Απριλίου, σύμφωνα με την Apple. Ως συνήθως, η προπόνηση μπορεί να καταγραφεί στην εφαρμογή Fitness ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που μπορεί να στείλει δεδομένα στην εφαρμογή Health. «Ας κινηθούμε και ας γιορτάσουμε τον πλανήτη », λέει η Apple στις σημειώσεις της για τη νέα πρόκληση.

Κάθε χρήστης που θα ολοκληρώσει μια προπόνηση 30 λεπτών ή περισσότερο στις 22 Απριλίου θα λάβει ένα ειδικό σήμα στην εφαρμογή Fitness, μαζί με τα κινούμενα αυτοκόλλητα παρακάτω. Είναι δυνατή η χρήση τους στο iMessage ή στο FaceTime. Αρκετά για να κινήσετε μια συνομιλία, είτε στην οθόνη με το iMessage είτε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης με το FaceTime.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !