Η Apple τελειώνει την εβδομάδα ανακοινώνοντας ένα νέο πρόγραμμα επισκευής που αφορά το
Apple Watch Series 6 και το πρόβλημα με την κενή οθόνη. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτό αφορά μόνο το μοντέλο με καντράν 40 mm και όχι το 44 mm.

Ένα πρόγραμμα επισκευής για το Apple Watch Series 6

Η Apple λέει ότι ανακάλυψε ότι ένα "πολύ μικρό ποσοστό" του Apple Watch Series 6 να έχει μια οθόνη που μπορεί να μείνει μόνιμα κενή. Οι επηρεαζόμενες συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου 2021. Εάν το ρολόι σας παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Έλεγχος σειριακών αριθμών της Apple σε αυτήν τη σελίδα για να προσδιορίσετε εάν η συσκευή σας είναι κατάλληλη για αυτό το πρόγραμμα. Εάν ναι, η Apple ή ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις της Apple θα το επισκευάσει δωρεάν.

Η διαδικασία σέρβις είναι παρόμοια με άλλα προγράμματα επισκευής. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού σε ένα Apple Store, να βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple ή να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για να κανονίσετε μια επισκευή μέσω ταχυδρομείου.

Εάν το Apple Watch σας έχει ζημιά που εμποδίζει την επισκευή, αυτό το ζήτημα θα πρέπει πρώτα να επιδιορθωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρεωθείτε για την επισκευή, προειδοποιεί η
Apple.

Αυτό το νέο πρόγραμμα επισκευής είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Δεν επεκτείνει την τυπική κάλυψη εγγύησης του Apple Watch σας. Επίσης, το πρόγραμμα καλύπτει τα επιλέξιμα Apple Watch Series 6 για δύο χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση του προϊόντος.