Πώς να ρυθμίσετε τις Επαφές Έκτακτης Ανάγκης στο iPhone

0


Η λειτουργία "Επαφές Έκτακτης Ανάγκης" του iPhone σας διευκολύνει να επικοινωνήσετε με αξιόπιστα άτομα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίσης, διευκολύνει τους ξένους να λάβουν βοήθεια για εσάς, όταν μπορεί να μην μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να ρυθμίσετε τις επαφές έκτακτης ανάγκης και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές όταν τις χρειάζεστε.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω τις επαφές έκτακτης ανάγκης στο iPhone;

Ανάμεσα στα πολλά χρήσιμα πράγματα που έχει η προεγκατεστημένη εφαρμογή Health είναι οι Επαφές Έκτακτης Ανάγκης. Προσθέτοντας Επαφές Έκτακτης Ανάγκης στο iPhone σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε γρήγορα με τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή σας. Για να προσθέσετε Επαφές έκτακτης ανάγκης στο Health, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Για να προσθέσετε Επαφές Έκτακτης Ανάγκης με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει πρώτα να ορίσετε ένα Ιατρικό αναγνωριστικό (κάτι που συνιστούμε ανεπιφύλακτα, είναι πολύ χρήσιμο!).

  2. Ανοίξτε την Υγεία .

  3. Πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας επάνω δεξιά.

  4. Πατήστε Ιατρικό αναγνωριστικό .

  5. Πατήστε Επεξεργασία .

  6. Πατήστε προσθήκη επαφής έκτακτης ανάγκης .

  7. Περιηγηθείτε ή αναζητήστε το βιβλίο διευθύνσεών σας για την επαφή που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε την.

  8. Αγγίξτε τη σχέση τους μαζί σας.

  9. Πατήστε Τέλος για να αποθηκεύσετε τη νέα επαφή έκτακτης ανάγκης.

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μια κλήση από τις επαφές σας έκτακτης ανάγκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας ακόμα κι αν έχετε Μην ενοχλείτε ενεργοποιήσει Μεταβείτε στο άτομο στην εφαρμογή Τηλέφωνο ή Επαφές > Επεξεργασία > Ήχος κλήσης > μετακινήστε Παράκαμψης έκτακτης ανάγκης στο ενεργό/πράσινο.

Πώς μπορώ να προσθέσω μια επαφή έκτακτης ανάγκης στο iPhone μου;

Η εφαρμογή Υγεία δεν είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να προσθέσετε επαφές έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή Τηλέφωνο όπου διαχειρίζεστε τις επαφές , επίσης. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε την εφαρμογή Τηλέφωνο.

  2. Πατήστε Επαφές ή Πρόσφατα .

    • Εάν βρίσκεστε στις Επαφές , πατήστε το όνομα του ατόμου.
    • Εάν βρίσκεστε στα Πρόσφατα , πατήστε το i δίπλα στο όνομά τους.
  3. Πατήστε Προσθήκη στις Επαφές Έκτακτης Ανάγκης .

    Εάν το άτομο έχει αποθηκευμένους περισσότερους από έναν αριθμούς τηλεφώνου, επιλέξτε ποιον αριθμό τηλεφώνου θα χρησιμοποιήσετε για την επαφή έκτακτης ανάγκης.

  4. Πατήστε τη σχέση της επαφής μαζί σας.

  5. Αυτό ανοίγει την Ιατρική σας ταυτότητα στην εφαρμογή Υγεία. Ελέγξτε την προσθήκη και πατήστε Τέλος για να αποθηκεύσετε την αλλαγή.

Για να αφαιρέσετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης, μεταβείτε στην επιλογή Υγεία > φωτογραφία προφίλ > Ιατρική ταυτότητα > Επεξεργασία > πατήστε το κόκκινο εικονίδιο δίπλα στην επαφή που θέλετε να αφαιρέσετε > Διαγραφή .

Πώς μπορώ να αποκτήσω επαφές έκτακτης ανάγκης στο κλειδωμένο iPhone μου;

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτές τις οδηγίες, αλλά εάν υπάρχει έκτακτη ανάγκη και πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές έκτακτης ανάγκης σας—ή κάποιου άλλου για να πραγματοποιήσετε μια κλήση έκτακτης ανάγκης σε ένα iPhone , ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε παρατεταμένα τα Side και Volume Down κουμπιά

  2. Αφήστε τα κουμπιά όταν ολίσθησης για απενεργοποίηση / Ιατρική ταυτότητα / SOS έκτακτης ανάγκης εμφανιστούν οι επιλογές

  3. Σύρετε ιατρική ταυτότητα από αριστερά προς τα δεξιά.

  4. Εμφανίζεται η ιατρική ταυτότητα του χρήστη. Πατήστε έναν από τους αριθμούς τηλεφώνου στην Επαφές έκτακτης ανάγκης για να καλέσετε αυτήν την επαφή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !