Τώρα ταχύτερη φόρτιση

Όπως και στα AirPods, η Apple συνήθως δεν λέει τίποτα για το τι νέο υπάρχει στις ενημερώσεις των αξεσουάρ. Αλλά αυτή τη φορά, η Apple επιβεβαιώνει ότι η ενημέρωση της εξωτερικής μπαταρίας MagSafe επιτρέπει φόρτιση των 7,5 W. Η αγγλική σελίδα έχει ενημερωθεί , η γαλλική εξακολουθεί να αναφέρει 5 W. Αλλά υποψιαζόμαστε ότι η τροποποίηση δεν θα αργήσει να έρθει.

Για να ενημερώσετε το MagSafe Power Bank, απλώς συνδέστε το σε ένα iPhone και περιμένετε (μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και μια εβδομάδα) ή χρησιμοποιήστε Mac ή iPad για να εκτελέσετε την ενημέρωση σε πέντε λεπτά. Η Apple προτείνει στους χρήστες να συνδέσουν ένα καλώδιο Lightning στο αξεσουάρ και, στη συνέχεια, να συνδέσουν την πλευρά USB σε ένα iPad ή Mac για να ξεκινήσουν τη διαδικασία ενημέρωσης.

Για να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη, πιάστε το iPhone σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες > MagSafe Power Bank. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την έκδοση 2.7.b.0.

Όταν η τράπεζα ισχύος MagSafe κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021, πολλοί χρήστες απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι φορτιζόταν μόνο με μέγιστο 5 W εν κινήσει, ενώ άλλα αξεσουάρ MagSafe μπορούσαν να φορτιστούν στα 15 W. Όταν συνδεόταν σε ένα καλώδιο Lightning, το MagSafe Power Bank μπορεί να φορτίσει με πλήρη ισχύ (15W), αλλά αυτό δεν είναι δυνατό όταν χρησιμοποιείται χωρίς κάποια πηγή ρεύματος.