Η Siri έρχεται στο Tidal

Η υποστήριξη φωνητικού βοηθού της Apple ανακοινώθηκε στο Twitter . «Το Tidal συναντά τη Siri », αναφέρει se ένα tweet από την υπηρεσία ροής. Αναφέρεται επίσης η προσθήκη στις σημειώσεις στο App Store, αλλά όχι στη γαλλική έκδοση. Από την άλλη πλευρά, οι σημειώσεις στα αγγλικά αναφέρουν την καινοτομία.

Γιατί το Tidal δεν προσφέρει το Siri στο HomePod; Δεν υπάρχει απάντηση. Ωστόσο, είναι τεχνικά δυνατό, η Apple επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν τον βοηθό της για αυτόν τον τύπο χρήσης. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως αυτό έρθει αργότερα. Εξάλλου, το Spotify έχει παρόμοια πολιτική .

Και επειδή μιλάμε για Tidal, μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για υποστήριξη Dolby Atmos σε iOS ( ακολουθεί ένα παράδειγμα λίστας αναπαραγωγής ). Είναι διαθέσιμο εδώ και δύο εβδομάδες και επιτρέπει στην υπηρεσία να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το Apple Music. Αυτός είναι ένας τρόπος για να απολαύσετε χωρικό ήχο με ορισμένα αξεσουάρ, όπως τα AirPods. Σημειώστε ότι χρειάζεστε (φαίνεται) τη συνδρομή HiFi Plus (19,99€/μήνα) για να την εκμεταλλευτείτε. Στην Apple Music περιλαμβάνεται στη βασική προσφορά (9,99€/μήνα).

Η εφαρμογή Tidal είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από το App Store για iPhone και iPad.