Η χρήση μάσκας γίνεται ξανά υποχρεωτική για τους εργαζόμενους στο Apple Store

Αυτή η απόφαση έρχεται καθώς ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων Covid-19 αυξάνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως εκ τούτου, η Apple αναθεώρησε ορισμένα από τα μέτρα της. Για παράδειγμα, η υποχρεωτική επιστροφή στο γραφείο έως και τρεις ημέρες την εβδομάδα για τους εργαζόμενους στο Apple Park δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 23 Μαΐου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αναβάλλεται χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.

Σε ό,τι αφορά το Apple Store, οι εργαζόμενοι σε 100 αμερικανικά καταστήματα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν τη μάσκα, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Από την άλλη, δεν αλλάζει τίποτα στους επισκέπτες, μπορούν να το βάλουν ή όχι. Υπενθυμίζουμε ότι η εγκατάλειψη της χρήσης μάσκας στο Apple Store (υπάλληλοι και επισκέπτες) έγινε τον Μάρτιο στις Ηνωμένες Πολιτείες . Όμως η κατάσταση αλλάζει σήμερα.

Φυσικά, άλλες προσαρμογές θα μπορούσαν να γίνουν σε λίγες εβδομάδες ή μερικούς μήνες ανάλογα με το τι συμβαίνει με τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων για τον Covid-19. Αλλά προς το παρόν, οι αλλαγές της Apple επηρεάζουν μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι άλλες χώρες.