Ένα επιβλητικό μπλοκ φωτογραφιών στο iPhone 14

Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα φέτος με iPhone 14 6,1 ιντσών, iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών, iPhone 14 Max 6,7 ιντσών και iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Αντίο στο μίνι μοντέλο και την οθόνη 5,4 ιντσών του. Οι πωλήσεις δεν είναι πολύ καλές , γεγονός που ωθεί την Apple να εγκαταλείψει αυτό το μοντέλο. 

Στη φωτογραφία, βλέπουμε πρώτα το iPhone 14 Pro Max, μετά το iPhone 14 Max, καθώς και το iPhone 14 Pro και το iPhone 14. Όπως βλέπουμε, το μπλοκ φωτογραφιών είναι μεγαλύτερο, ειδικά στα μοντέλα Pro. Αυτό οφείλεται κυρίως σε μια αλλαγή στους αισθητήρες. Τα μοντέλα Pro, για παράδειγμα θα χρησιμοποιούν έναν κύριο αισθητήρα φωτογραφίας 48 megapixel , σε σύγκριση με τα 12 megapixel σήμερα. Επίσης, ο υπερευρυγώνιος αισθητήρας θα τροποποιηθεί για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας.

Όπως καταλάβατε λοιπόν, μάλλον θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα νέο κέλυφος για τα smartphone της Apple του 2022. Όσοι σχεδίαζαν να πάρουν το κέλυφος του iPhone 13 τους θα απογοητευτούν.

Λογικά, η Apple θα επισημοποιήσει τα τέσσερα iPhone 14 της τον επόμενο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας.