Η Apple κυκλοφορεί σήμερα το Beta 1 (build 19G5027e) του iOS 15.6 στο iPhone και το iPadOS 15.6 στο iPad. Έρχεται
δύο ημέρες μετά την τελική κυκλοφορία του iOS 15.5 . Η έκδοση της ημέρας είναι προς το παρόν στα χέρια των προγραμματιστών, οι δημόσιοι δοκιμαστές θα την έχουν σύντομα.

Πρώτη έκδοση beta για iOS 15.6

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει με την beta του iOS 15.6. Πρέπει να πούμε ότι το iOS 15.5 δεν έφερε πολλά, οπότε για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η έκδοση που το διαδέχεται. Μπορεί να μην υπάρχουν αλλαγές αλλά μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες διάφορες βελτιώσεις.

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την πρώτη beta του iOS 15.6. Η δημόσια beta έρχεται σύντομα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple θα ανακοινώσει το iOS 16 στις 6 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC . Για μια φορά, αυτή η έκδοση θα φέρει νέες δυνατότητες . Η beta για προγραμματιστές θα φτάσει κανονικά το απόγευμα της 6ης Ιουνίου και η δημόσια beta θα δει το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο . Όσο για την τελική έκδοση, κανονικά δεν θα είναι πριν από τον Σεπτέμβριο. Επομένως, η Apple δεν έχει θάψει ακόμη πλήρως το iOS 15, εξ ου και η νέα έκδοση που προτείνεται σήμερα.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την πρώτη beta (build 21G5027d) του macOS 12.5. Και πάλι, δεν υπάρχουν πληροφορίες για νέα χαρακτηριστικά. Υπάρχει επίσης το πρώτο beta (19M5027C) tvOS 15.6 για το Apple TV και το πρώτο beta (build 19U5027c) του watchOS 8.7 για το Apple Watch.