Το Fortnite σε iOS μέσω GeForce Now είναι πλέον δυνατό

Το Nvidia GeForce Now είναι μια υπηρεσία παιχνιδιών cloud και πρέπει να περάσετε μέσω του Safari στο iOS αντί για μια εφαρμογή για λήψη από το App Store. Αυτό οφείλεται στους υπερβολικά αυστηρούς κανόνες της Apple με το cloud gaming. Η Microsoft (Xbox Cloud Gaming), η Google (Stadia) και η Nvidia αποφάσισαν επομένως να περάσουν από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να προσφέρουν μια εναλλακτική εμπειρία χωρίς τους περιορισμούς της Apple.

Υπάρχουν τρία σχέδια για το GeForce Now . Το πρώτο είναι δωρεάν, αλλά επιτρέπει μόνο συνεδρίες παιχνιδιού μιας ώρας. Το δεύτερο κοστίζει 9,99 €/μήνα ή 49,99 € για 6 μήνες, αλλάζει τους παίκτες στην premium πλατφόρμα (με υποστήριξη RTX), δίνει προτεραιότητα πρόσβασης σε διακομιστές, προσφέρει αναπαραγωγή σε 1080p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 6 ώρες gaming sessions. Τέλος έρχεται το τρίτο στα 19,99€/μήνα ή 99,99€ για 6 μήνες με διακομιστές να διαθέτουν κάρτα γραφικών GeForce RTX 3080, δυνατότητα αναπαραγωγής σε 4K, έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο και συνεδρίες 8 ωρών.

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είναι επίσης δυνατή η δωρεάν αναπαραγωγή Fortnite στο iOS μέσω της δικής της υπηρεσίας, δηλαδή του Xbox Cloud Gaming. Επομένως, οι συσκευές αναπαραγωγής iPhone και iPad έχουν μια επιλογή.