Η Apple μας ανακοίνωσε σήμερα την έκδοση 2022 των ιμάντων Apple Watch Pride. Υπάρχουν δύο λουράκια διαθέσιμα όπως υπάρχουν επίσης δύο νέα καντράν διαθέσιμα

Τα νέα λουράκια Pride για το Apple Watch

Στο δελτίο τύπου της, η Apple λέει ότι οι νέοι ιμάντες και οι προσόψεις ρολογιών για το Apple Watch είναι διαθέσιμα για την υποστήριξη της κοινότητας LGBTQ+. Δείτε πώς περιγράφει η Apple το συγκρότημα Sport Loop:

Εμπνευσμένο από τη δύναμη και τη συνεκτικότητα που υπάρχει στην κοινότητα LGBTQ+, το Sport Pride Edition Loop διαθέτει μια κλίση που συνδυάζει τα χρώματα της σημαίας Pride με πέντε άλλα: μαύρο και καφέ που αντιπροσωπεύουν περιθωριοποιημένους έγχρωμους LGBTQ+ καθώς και άτομα που ζουν με HIV και όσοι έχουν πεθάνει από αυτό. Το ανοιχτό μπλε, το ροζ και το λευκό αποτίουν φόρο τιμής σε τρανς και μη δυαδικά άτομα.

Όπως όλα τα μοντέλα Sport Loop, ο ιμάντας έχει διπλή στρώση από πλεγμένο νάιλον, ένα μαλακό και ελαφρύ υλικό. Προκειμένου να αναπαραχθούν τα χρώματα της σημαίας Pride, έχουν αφαιρεθεί ορισμένες θηλιές από ύφασμα, δημιουργώντας μια τρισδιάστατη υφή αντιληπτή στο μάτι και στην αφή. Στο πτερύγιο, οι γρατσουνιές είναι σταθερά στερεωμένες για να διασφαλιστεί η αντοχή σε οποιαδήποτε δοκιμή. Το σύστημα κλεισίματος velcro προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα.

Και εδώ είναι η παρουσίαση για το λουράκι Nike Sport Loop:

Ελαφρύ, αναπνεύσιμο και απαλό στην αφή, το Nike Pride Edition Sport Loop είναι κατασκευασμένο από υφαντό νάιλον εμπνευσμένο από τη συλλογή BeTrue της Nike, μια πρωτοβουλία για την προώθηση της ισότητας στον αθλητισμό. Το σύστημα πτερυγίων Velcro προσαρμόζεται εύκολα, ενώ οι πολλές μικρές θηλιές του στην πλευρά του δέρματος σχηματίζουν μια απαλή επιφάνεια που επιτρέπει τη διαφυγή της υγρασίας. Στο πτερύγιο, οι γρατσουνιές είναι σταθερά στερεωμένες για να διασφαλιστεί η αντοχή σε οποιαδήποτε δοκιμή.

Και τα δύο βραχιόλια είναι διαθέσιμα σήμερα για αγορά στο Apple Store online ( εδώ και εδώ ). Θα είναι επίσης δυνατή η αγορά τους στα φυσικά Apple Stores από τις 26 Μαΐου. Η τιμή είναι 49 ευρώ, είτε για το μοντέλο που συνοδεύει το Apple Watch 41 είτε 45 χλστ.

Όσον αφορά τις νέες προσόψεις ρολογιών, είναι απο τώρα διαθέσιμες για οποιονδήποτε έχει ελάχιστο Apple Watch Series 4 και watchOS 8.6 ή νεότερο, καθώς και ελάχιστο iPhone 6s και iOS 15.5 ή νεότερο. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι για να αλλάξετε την πρόσοψη του ρολογιού.

Τέλος, η Apple ανακοινώνει ότι διοργανώνει μια καμπάνια Shot on iPhone στο Instagram για να «αιχμαλωτίσει την ουσία των καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων από την παγκόσμια κοινότητα LGBTQ+» .