Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του iOS 15.4.1

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.4.1 στις 31 Μαρτίου . Αυτή η ενημέρωση περιλάμβανε τρεις επιδιορθώσεις:

  • Η μπαταρία μπορεί να αδειάσει γρηγορότερα από το αναμενόμενο μετά την ενημέρωση σε iOS 15.4.
  • Οι συσκευές Braille ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται κατά την κύλιση στα στοιχεία κειμένου ή την εμφάνιση ειδοποιήσεων.
  • Η σύνδεση με ακουστικά βαρηκοΐας Made for iPhone μπορεί να σπάσει σε ορισμένες εφαρμογές τρίτων

Μετά ήταν το iOS 15.5. Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη από τις 16 Μαΐου και προορίζεται να είναι η μόνη σταθερή έκδοση που μπορεί να εγκατασταθεί μέχρι σήμερα. Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά του:

  • Η εφαρμογή Cards επιτρέπει πλέον στους πελάτες του Apple Cash να στέλνουν και να ζητούν χρήματα από την κάρτα Apple Cash τους (στις ΗΠΑ)
  • Το Apple Podcasts περιλαμβάνει μια νέα ρύθμιση για τον περιορισμό του αριθμού των επεισοδίων που είναι αποθηκευμένα στο iPhone σας και την αυτόματη διαγραφή παλαιότερων επεισοδίων.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την ενεργοποίηση των οικιακών αυτοματισμών όταν οι άνθρωποι φεύγουν ή φτάνουν για να αποτύχει

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 15.6. Η Apple διένειμε την πρώτη beta σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης. Θα υπάρχει επίσης το iOS 16, το οποίο θα παρουσιαστεί κατά την κεντρική ομιλία του WWDC στις 6 Ιουνίου . Η πρώτη beta θα φτάσει  για τους προγραμματιστές. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για την τελική έκδοση.