Νέα αρχή στην ομάδα Apple Car

Ο CJ Moore αποχωρεί από την Apple για να ενταχθεί στην Luminar, μια εταιρεία που ασχολείται με τεχνολογίες για αυτόνομα οχήματα. Σε μια δήλωση , η Luminar αναφέρει ότι ο νέος της υπάλληλος θα ηγηθεί της παγκόσμιας ομάδας ανάπτυξης λογισμικού της εταιρείας. Το στέλεχος ήταν διευθυντής αυτόνομων συστημάτων στην Apple από τον Αύγουστο του 2021, αφού εργάστηκε σε λογισμικό αυτόματου πιλότου στην Tesla για σχεδόν επτά χρόνια.

Φυσικά, μπορεί να προκύψει ένα ερώτημα... το γιατί αυτή η αποχώρηση; Δεν υπάρχει φυσικά απάντηση αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο ...πως δεν είναι η μόνη αποχώρηση από την ομάδα που ασχολείται με το Apple Car. Πράγματι, αρκετοί βασικοί υπάλληλοι έχουν εγκαταλείψει την Apple κατά τη διάρκεια των μηνών. Πρόσφατα, ο Ian Goodfellow (διευθυντής μηχανικής εκμάθησης) έφυγε για μια θυγατρική της Google.

Τα τελευταία νέα είναι ότι η Apple θέλει να δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με πραγματικά αυτόνομη οδήγηση. Το έργο επιβλέπεται από τον Kevin Lynch. Η Apple θα ήθελε το όχημά της να μην έχει τιμόνι ή πεντάλ . Η κυκλοφορία του ήταν αρχικά πως δεν θα ειναι πριν από το 2025. Αλλά αυτή η θέση φαίνεται αρκετά φιλόδοξη, πρέπει να το παραδεχθούμε.