Ενημέρωση HomePod 15.5.1

Δείτε τι λέει η Apple σχετικά με την ενημέρωση για το συνδεδεμένο ηχείο της:

Η έκδοση λογισμικού 15.5.1 διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει τη διακοπή της αναπαραγωγής μουσικής μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Για να ενημερώσετε το HomePod σας στην έκδοση 15.5.1, ανοίξτε την εφαρμογή Home, επιλέξτε Home και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Home > Ενημέρωση λογισμικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση. Διαφορετικά, η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα εντός των επόμενων ημερών.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση 15.5 την περασμένη εβδομάδα . Αυτή η έκδοση συγκεκριμένα δεν πρόσθεσε τίποτα συγκεκριμένο, εκτός από γενικές βελτιώσεις και διορθώσεις. Η Apple δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση λογισμικού του HomePod πρόκειται να παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC . Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαρροές ή φήμες σχετικά με αυτό, σε αντίθεση με το iOS 16 για το iPhone για παράδειγμα. Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε κατι λιγότερο από δύο εβδομάδες για να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει η Apple.