Μια οθόνη e-ink σε ένα μελλοντικό αναδιπλούμενο προϊόν από την Apple

Ο αναλυτής λέει ότι η Apple δοκιμάζει μια οθόνη e-ink και ότι "έχει τη δυνατότητα να γίνει μια mainstream λύση για τη βασική δεύτερη οθόνη αναδιπλούμενων συσκευών, χάρη στην εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας".

Υπήρχαν επίμονες φήμες για αναδιπλούμενο iPhone στο παρελθόν . Οι "θόρυβοι του διαδρόμου" αποκάλυψαν επίσης ότι η Apple εξετάζει τα αναδιπλούμενα MacBook και iPad, ή τουλάχιστον ένα υβριδικό μοντέλο . Το μέγεθος της ξεδιπλωμένης οθόνης θα είναι 20 ίντσες.

Εδώ, ο Kuo φαίνεται να προτείνει ότι το e-ink θα χρησίμευε ως οθόνη που βλέπει προς τα έξω, παρέχοντας μια εμπειρία οθόνης χαμηλής κατανάλωσης σε χρήστες που θέλουν να επωφεληθούν από την αναδιπλούμενη συσκευή τους χωρίς να χρειάζεται να την ξεδιπλώσουν.

Αυτή η επιλογή της Apple θα ήταν διαφορετική από αυτή που προσφέρει ο ανταγωνισμός και τη Samsung που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση των αναδιπλούμενων συσκευών με τα smartphone της. Το Galaxy Z Fold 3, για παράδειγμα, έχει οθόνη Super AMOLED 6,2 ιντσών (με σημαντικό ύψος) όταν η συσκευή είναι διπλωμένη και 7,6 ιντσών όταν ξεδιπλώνεται. Φαίνεται πως δεν είμαστε πολύ μακριά από ένα iPad mini (8,3 ίντσες).

Ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να ανακαλύψουμε το προϊόν της Apple. Οι φήμες κάνουν λόγο για ένα λανσάρισμα που δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από το 2025 ή ακόμη και το 2026 τουλάχιστον.